VV Éva műsorvezető BeleValóVilág ValóVilág 4 szakítás Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hát eddig tartott a nagy szerelem. Éva a Facebookján őrjöng, és nagyon úgy tűnik, költöznie kell. 

Baukó Éva kapcsolatáról túl sokat nem lehetett eddig sem tudni. Olyannyira, hogy Éva a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában arról beszélt, hogy a férfi nem vállalja őt fel, vagy legalábbis a médiában nem szeretne szerepelni. A BeleValó műsorvezetője szerdán délutána Facebookon tette közzé: a kapcsolatnak vége.

Forrás: VV Éva/facebook

"Bármelyik Nőismerősöm beszélt a barátommal ròlam valòtlanságokat és ezzel tönkretette a kapcsolatomat nem fogja zsebre tenni amit tőlem fog kapni, mert megmondta a most már csak exbarátom, hogy elmondja a nevét miután kiköltöztem a lakásábòl! Nem tanultátok még meg rohadt ribancok, hogy Eva Bauko-val nem jó újat húzni??? Így akarjátok tönkretenni màs életét! Nagyon vigyázz te nő, mert ha megtudom, hogy ki vagy kicsinállak és nem fizikai értelemben" - posztolta Éva.

A dzsungelreality óta egyébként nem csak Évának ért véget a kapcsolata, ősellensége, majd kebelbarátnője, Aleska is szingli azóta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.