VV Fanni: "A kakas a tyúknak a fenekébe dugja a micsodáját"

Való Világ VV Reni VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párbaj előtti utolsó estén volt minden a villában: melegezés, túlerotikus tánc, okoskodás.

Felfokozott hangulatban táncoltak a villalakók. Reni annyira belejött, hogy még villantott is egy rendeset, ami nem igazán tetszett a párbajra érkezett vőlegényének, aki a stúdióban ülve nézte végig a műsort. Mentsége nyilván volt a túl erotikus táncra Reninek, szakmájára, a színészetre fogta, hogy szívesen vesz fel szerepeket."Ha egy forgatáson szexet kellene előadnom, vállalnám a jelenetet, és ettől még nem lennék erkölcstelen" - jelentette ki a lány.

Valószínűleg a lányok termékenységi táncáról ugrott be a nyugiszobában beszélgetőknek, hogy vajon hogy keletkezik a kiscsirke. Hova teszi be a kakas? Fanni előállt a megoldással: hát, a tyúk fenekébe. Sürgős biológia órát kérünk a villába!

Közben arra is fény derült, Robint melegnek gondolják lakótársai, szerinte viszont már a feltételezés is gonosz. Az őrül estéről készült videót itt nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.