ValóVilág7 - Robin Ádámot hívta ki párbajra

Forrás: RTL 2. -
ValóVilág7 VV Robin VV Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Villa Ki MitTud második felvonásán a lakók gyönyörű rímekbe szedték gondolataikat, Dóri összemelegedett Éjjel-Nappal Budapest Lalival, majd Robin párbajellenfelet választott... és nem okozott meglepetést. 

"Mennyire édes, és mennyire sok belső érzékei vannak!" - zokogott Dóri Fanni versén a meghatottságtól, majd akkor is, mikor meghallgatta Robin róla született költeményét, amit Ádám egész egyszerűen úgy értékelt, hogy ez olyan mint valami Rómeó és Júlia. (Persze Ádám maga is remekelt a "Lila, fehér, lila, a magyar a legjobb p.na" verssorával.)

Forrás: RTL 2.

Dóri és a lakókat meglátogató Éjjel-Nappal Budapest Lali úgy tűnt, nagyon megtetszett egymásnak, de a lány kijelentette, csak Lali stílusa jön be neki, maga a srác nem


Bejött a papírforma. Robin a már mások által sokszor eljátszott csavarral kötötte rá Ádám kezére a kendőt. Hamarosan egyel kevesebb szépfiú csaphatja a szelet a villacsajoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.