VV Fanni lábszaga rettenetes, Robin pedig ülve pisil

VV Robin ValóVilág 7 VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Ádám fizikailag már nincs a villában, még kísértett egy kicsit utólag is. Búcsúlevelében még jól odaszúrt egyet volt lakótársainak.

"Ha zokni nélkül járkálok, tényleg büdi a lábam, meg ha stresszelek, akkor ott jön ki"- védekezett Fanni Ádám gonosz megjegyzésére, ami szerint rettenetes lábszaga van. Visszavágásként Fanni a focimezbe öltöztetett Ádám figurára ráhúzta (remélhetőleg legbüdösebb) csizmáját, majd lehordta a sárga földig.

Forrás: RTLKLUB

Ádám Robint elegánsan lelangyizta levelében, és úriemberként elárulta, párbajellenfele ülve pisil. Kérdés, hogy ezt mégis honnan tudja...

VV Fanni bepisilt a villábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150104-valovilag-7-a-kimittud-utolso-fordulojan-egeszen-erdekes-titkot-fedett-fel-magarol-fanni.htmlA KiMitTud utolsó fordulóján egészen érdekes titkot fedett fel magáról Fanni.TV + BulvárBaukó Éva csúcsformában van - itt a bizonyíték!http://www.life.hu/bulvar/20150104-bauko-eva-vagyis-vv-eva-fehernemuben-fotozta-magat.htmlÚgy tűnik, a ValóVilág egykori szőkesége révbe ért: műsort vezet és szexibb, mint valaha.TV + BulvárÁdám számára véget ért a VV7http://www.life.hu/bulvar/20150104-adam-szamara-veget-ert-a-vv7.htmlHiába az énekes produkció és a vicces kampányfilm, a nézők úgy döntöttek, nem akarják tovább nézni Ádámot.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.