Bimbózó románc? Valami alakul Bálint Antónia és Varga Viktor között

TV2 Hal a tortán Bálint Antónia Varga Viktor románc szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Antónia és Varga Viktor között forrt a levegő a Hal a tortán adásában.

Izgalmasan alakulnak a Hal a tortán e heti adásai. Legutóbb arról írtunk, Cseke Katinka bizarr birkafeje mennyire sokkolta a vacsoravendégeket, Fésűs Nellyt, Bálint Antóniát, Zsidró Tamást és Varga Viktort. Most pedig azt csiripelik a madarak, hogy az egykori szépségkirálynő és a fiatal énekes összemelegedett.

Cseke Katinka szerint itt óriási liezon van kibontakozóban, Viktor és Antónia között bizony forrt a levegő. A bohém énekes, aki egy viharos szerelmi kapcsolaton és szakításon van túl, úgy nyilatkozott: "Szeretetéhes vagyok jelenleg." Vajon Toncsi lesz az, aki betölti ezt az űrt az életében?

A Borsnak Viktor így nyilatkozott: „Antónia gyönyörű, vonzó nő, és annak ellenére, hogy legtöbbször a fiatalabb vagy a velem egykorú nők társaságát keresem, volt már idősebb barátnőm."

Toncsi pedig a következőket mondta a lapnak: „Viktor szimpatikus és humoros fiatalember, de én már egy másik életszakaszban tartok, mint ő... de hogy mi lesz köztünk? Az péntekre kiderül..." - tette hozzá sejtelmesen.

Titokban összeköltözött a VV6 szerelmespárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150106-vv-iza-es-vv-krisztian-budapesten-osszekoltozott.htmlEgyütt élnek a VV 6 szereplői, VV Iza és VV Krisztián, akik lassan egy éve alkotnak egy párt.TV + BulvárOrigoMeghalt Gábor Zsazsa milliárdos lánya - vajon kié lesz az örökség? http://www.life.hu/bulvar/20150106-meghalt-gabor-zsazsa-es-a-milliardos-lanya-de-kie-lesz-az-orokseg.htmlFrancesca Hiltont - Gábor Zsazsa és a Hilton szállodaláncot alapító Conrad Hilton lányát - 67 évesen Los Angelesben érte a halál. Így nem fog többé harcba indulni magyar származású édesanyja vagyonáért...TV + Bulvár--Czippán Anett foglalja el Tatár Csilla helyét - ezt ti sem gondoltátok volna!http://www.life.hu/bulvar/20150106-czippan-anett-lesz-tatar-csilla-utodja-a-tv2-reggeli-musoraban-a-mokkaban.htmlHoppá! Éppen tegnap szavaztattuk meg veletek, hogy szerintetek ki ül be Tatár Csilla megüresedett székébe a TV2 reggeli műsorába, a Mokkába. Mára kiderült, ki lett a befutó!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.