17 év után távozik a Barátok közt producere, Kalamár Tamás - Mi lesz a szereplőkkel?

Forrás: baratok.hu -
váltás producer Barátok közt RTL Klub Kalamár Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt producere, Kalamár Tamás 17 és több mint 7000 epizód után kiszáll a sorozatból. Helyébe kreatív producerként Rozgonyi Ádám lép. 

„Bár sokan tudták, bevallom, már egy éve ott akartam hagyni a sorozatot, de csak mostanra jöttek össze úgy a körülmények, hogy közös megegyezéssel sikeres legyen az átmenet. 17 esztendő. 7288 epizód. Lezárult egy korszak. Búcsúzom a Barátok közttől" – nyilatkozta Kalamár Tamás.

Forrás: baratok.hu

„Mindezt nehéz lett volna kitűnő csapat nélkül elérni, a színészektől a ruhásokig, a kellékesektől a világosítókig, az operatőröktől az asszisztensekig, az íróktól a rendezőkig stb. Sok új álmot tudtunk együtt megvalósítani. Magyarországon az elsők voltunk, akik elkészítették az első magyar telenovellát, a Szeress most!-ot 88 epizódban. Elsők voltunk, akik egy profi websorozatot forgattak, a Csalfa karmát. És elsők között voltunk abban is, akik Európában napi sorozathoz rendszeresen használták a zöld háttér technológiát" – fejtette ki a távozó producer.

Kalamár Tamás utódja Rozgonyi Ádám lesz, aki 1999 és 2006 között rendezőként már részt vett a „Barátok közt" alakításában, és számos más mű létrehozásában dolgozott szerzőként és rendezőként.

Közben a szereplők félnek. A Borslegalábbis úgy értesült, többen aggódnak az állásuk miatt és sokaknak szerződésük sincs már erre az évre.

Szilveszter gazda: "Nőügyben ver az Isten!"http://www.life.hu/bulvar/20150107-szilveszter-gazda-visszahizott-es-nem-talalt-maganak-not-sem.htmlA mai napig nem sikerült párt találnia Szilveszter gazdának, akinek minden tekintetben visszatért a régi kerékvágásba az élete az utolsó nyilvános szereplése, a 2013-as Szombat Esti Láz óta. Nő nincs, pocak viszont ismét van!TV + BulvárRTLKLUBVV7: Fanni megmosta Zsuzsa popóját - Így fürödtek a villábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150107-a-valovilag7-jatekosa-vv-fanni-megmosta-vv-zsuzsa-feneket.htmlMivel egyes állatok a villa szavanna-hierarchiája miatt nem fürödhetnek, Fanni és Dennis kijátszották a rendszert. De még hogy!TV + Bulvár--Damu Roland áprilisban szabadul a börtönbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150107-damu-roland-aprilis-kozepen-szabadulhat-a-bortonbol-miutan-enyhitettek-bunteteset.htmlDamu Roland börtönbüntetését enyhítették, így áprilisban szabadulhat a tököli börtönből – mondta az egykori sorozatsztár ügyvédje a szerda reggeli Mokkában.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.