„Ez így nem mehet tovább!" - Kifakadt Hujber Feri felesége

Forrás: TV2 -
Hujber Ferenc életveszély intenzív osztály stressz kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri felesége, Cynthia szerint a színész nem fogta fel, hogy életveszélyben volt. Az asszony azt mondja, alaposan át kell gondolniuk az életüket, ha Feri kijön a kórházból.

Hujber Feri szilveszterkor került a Nyírő Gyula kórház intenzív osztályára. A rosszullétet a kimerültség, a stressz, a legyengült immunrendszer és a szívproblémák okozhatták. A színész már jobban van. Felesége szerint azonban Feri nincs tisztában azzal, milyen veszélyben volt az élete, nincs betegségtudata.

Forrás: TV2

„Biztos vagyok benne, hogy ez így nem mehet tovább. Az elmúlt években egy percet sem pihent. Sem ő, sem a család... ha hazajön a kórházból, el kell gondolkodnunk azon, mit csinált, mit csináltunk rosszul az elmúlt években" – fakadt ki a Story magazinnak Cynthia, aki hozzátette: ha még idejében kiszáll ebből a mókuskerékből Feri, akkor minden esélye megvan arra, hogy változtasson az életén.

A színészt odahaza neje mellett két gyermeke is várja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.