Meglepetésként érte a Barátok közt szereplőit a producercsere

meglepetés távozás Várkonyi András producer Som-Balogh Edina Barátok közt Csomor Csilla Kiss Ramóna Kalamár Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt producerének távozásáról több szereplő a hírekből értesült csak. Kalamár Tamás közben nyugtatja a kedélyeket, szerinte nem igaz, hogy sok szereplőnek nincs érvényes szerződése az idei évre.

Vastag Csaba 10 éve a Barátok köztben

Gondoltad volna, hogy az X-Faktor győztese 10 éve részt vett egy Barátok közt castingon? Ha kíváncsi vagy, hogy állta meg a helyét a fiatal énekes, kattints IDE!

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, csütörtökön jelentette be a Barátok közt producere, hogy 17 év után távozik a sorozattól. A hírt még a szereplők közül is sokan a lapokból tudták meg. Vili bácsi például a Borsból.

Várkonyi András Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„A lapjukból tudtam meg a hírt, nem számítottam rá, mivel szabadságon van a produkció, így nekem még semmit nem mondtak. Úgy érzem, korrektül végzem a munkámat, megpróbáltam megfelelni a sorozat karakterének, amelyet részben magamra igazítottam, hogy jellegzetes legyen. Az ország nagy része tudja, ki az a Vili bácsi, hogy szükség van-e rá, rám, azt majd eldöntik" – mondta a lapnak a színész.

Csomor Csillát szintén villámcsapásként érte a hír. „Teljesen megdöbbentem, hiszen én még vele egyeztettem a visszatérésemről, ami tavasszal esedékes. Tamás álmodta meg anno a sorozatot, és általa vált Magyarország kedvencévé. Mindent neki köszönhetünk. Nagyon sajnálom, hogy elmegy" – kesergett a színésznő.

Kalamár Tamás a Blikknek cáfolta azokat a pletykákat, hogy ne lenne szerződésük a színészeknek. „Az Enikőt alakító Pataki Szilvia az egyetlen, akinek a szerződését az idei évben nem hosszabbítottuk meg, rajta kívül minden szereplőt láthatnak a nézők 2015-ben is."

A Fókuszban pedig azt mondta, nem hiszi, hogy lesz változás a sorozatban, de ha mégis, az csakis az ország kedvenc műsorának javát szolgálja majd.

Utódja Rozgonyi Ádám lesz.

Kiss Ramóna a Facebook oldalán „búcsúzik” főnökétől

„Ő volt az egyetlen ember, aki fantáziát látott bennem. Aki lehetőséget adott arra, hogy elinduljak egy úton, amiről ugyan akkor még nem tudtam, hogy az én utam lesz-e, de belevágtam! A sorozatos meghallgatások után rám nézett és csak annyit kérdezett: lenne-e kedvem egy nagy kalandhoz? Akkor még nem is sejtettem mekkora kaland lesz ez!”
A teljes bejegyzést IDEkattintva olvashatod el.
Szintén a közösségi oldalán írta le érzéseit Som-Balogh Edina:
"Neki köszönhetjük sikereinket és - nem utolsósorban - egymást, hiszen a Barátok közt berkein belül ismerkedtünk meg, és kerültünk annyira közel egymáshoz, hogy életünk másik nagy ajándéka, a közös család is ezen az úton vált valósággá. 17 év állhatatos, kreatív és minden percében kőkemény munkája után kívánunk neki az eddigiekhez hasonló vagy még nagyobb sikereket, inspirációt és boldogságot! "

ValóVilág7 - Vetélytársa akadt Fanni lábszagának: Macihttp://www.life.hu/bulvar/20150108-a-valovilag7-jatekaban-vv-maci-lett-a-dzsungel-kiralya-aki-azonban-budos.htmlMégsem Fanni lába a legbüdösebb a villában? Az Ádám szerint borzasztó szagnak komoly kihívója akadt. TV + BulvárKemény pornós csajjal erősít rá az új Éden Hotel?http://www.life.hu/bulvar/20150108-gere-barbara-pornoszineszno-fog-szerepelni-az-eden-hotel-musora-costa-rican.htmlGere Barbaráról először Baukó Éva révén hallhattunk, pedig a fiatal lány már egy ideje aktív felnőttfilm-színésznő. A csatorna egyelőre nem erősítette meg a hírt, hogy Barbara – művésznevén Daniella Rose – is szerepelni fog az Éden Hotelben.TV + BulvárPapp Gergő nem vezeti tovább az Aktívothttp://www.life.hu/bulvar/20150108-papp-gergo-egy-idore-lekerul-a-tv2-kepernyojerol-az-aktivot-gombos-edina-egyedul-vezeti-majd.htmlPapp Gergelyt elküldik a TV2 Aktívjából, így a várandós Gombos Edina egyedül vezeti a műsort. Legalábbis egy darabig...TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.