ValóVilág 7: hullarészegre itta magát VV Zsu

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
ivás ValóVilág 7 részegség VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas bulit rendeztek a villalakók szerdán este. A mulatozás vitába torkollott, a közellenség pedig most is VV Zsu volt. 

Addig-addig szekálták az oroszlánkirálynő Zsuzsát, hogy a nő bánatában addig ivott, amíg teljesen ki nem ütötte magát, előbb a földön feküdt öntudatlan állapotban, majd telehányta a vécét - írja a Blikk.

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

"Úgy érzem, teljesen egyedül vagyok, a többiek folyamatosan csak támadnak. Nagyon megvisel, de kibírtam én már ennél nehezebb helyzeteket is. A kisfiam például idő előtt született, ráadásul kompliká­ciók léptek fel a szülésnél. Volt egy betegsége, de nagyon megharcolt azért, hogy jól legyen. Ha azt kibírtam, akkor ezt is ki fogom" – magyarázta Zsuzsa, aki a minap arról beszélt, hogy szívesen párbajozna újra.

Ragaszkodik a bajszához VV Edina? http://www.life.hu/bulvar/20150108-vv-edina-ragaszkodik-a-bajszahoz.htmlLáthatjuk, hogy a villalakók időnként egészen megújulnak. Körmös, fodrász, kozmetikus jár hozzájuk a villába, de mégis van olyan, aki köszöni, nem kéri a szolgáltatásokat.TV + Bulvár--Titokban összeköltözött a VV6 szerelmespárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150106-vv-iza-es-vv-krisztian-budapesten-osszekoltozott.htmlEgyütt élnek a VV 6 szereplői, VV Iza és VV Krisztián, akik lassan egy éve alkotnak egy párt.TV + BulvárOrigoSe főnyeremény, se barátnő - VV Ádámnak nem jött be a ValóVilághttp://www.life.hu/bulvar/20150106-a-valovilag7-kieso-jatekosat-vv-adamot-elhagyta-a-baratnoje.htmlNem csak a nézőknek, barátnőjének sem jött be VV Ádám villabeli viselkedése. A lány nemcsak a kapcsolatot szakította meg vele, hanem még az országot is elhagyta.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.