Elvitte a mentő VV Macit

Forrás: VV Maci/Facebook -
mentő Való Világ 7 VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszakadt a ValóVilág vasárnap esti adása. Maci hirtelen annyira rosszul lett, hogy mentő vitte el.

A villalakók szerint egész este fájdalmai voltak, rosszul nézett ki. Egyszer csak vérezni kezdett az orra, és rettenetes epegörcsöt kapott. Mentő jött érte, kivitték a villából, egyelőre nem tudni róla.
Annyi lélekjelenléte még volt, hogy felírta egy cetlire, kire tenné este a kiválasztójelet.

Forrás: VV Maci/Facebook

VV Maci nem először lett rosszul a Villában. December legvégén, január elején reggeli tornával kezdték a napokat a villalakók. A nagydarab fiú alig kapott levegőt és kis híján ki is dobta a taccsot. A videót a szenvedéseiről ebben a cikkben nézheted meg.

Ki nyeri a VV7-et?

A feléhez közeledik a ValóVilág hetedik szériája. Már csak kilencen vannak játékban és bár elméletileg mindegyiküknek van esélye, hogy megnyerje a fődíjat, a szereplők Facebook-oldalait nézegetve valójában csak néhányan jöhetnek szóba, mint lehetséges győztesek. Kérdés persze, hogy a valóvilágosok közösségi oldalainak követői ugyanazok-e, mint akik az applikációt használják, és a lájkok számából lehet-e következtetni a villalakók népszerűségére. Szerinted ki nyeri a VV7-et? Mi már tudjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.