Fehérvári Alfréd Gábor zuhanyzó fogyás Rising Star énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehérvári Gábor Alfréd három éve a zuhanyzó ördöge, csodás testére az első percben felfigyeltek a női szavazók, rekedtes énekhangja mellett. Alfréd alaposan belefogyott a versenybe.

Alfréd saját véleménye szerint csak árnyéka önmagának, mármint ami a fizikumát illeti. A versennyel járó folyamatos feszültségnek köszönhetően elvesztette az izmait.

Fotó: Ruff István/tv2


„Sokszor enni sincs időm a felkészülés alatt, hiszen rengeteg dolgom lett, a verseny mellett megtartottam a munkámat is, így sok mindent kell összehangolni. A nagy rohanásban az elmúlt hónapokban fogytam 8 kilót. Edzeni sehova nem járok, arra végképp nincs időm. Amikor elkezdődött a műsor, már akkor sem voltam formában, nem edzettem tavaly július óta. A bemutatkozó kisfilmemben távol voltam a topformámtól, de még mindig jobban néztem ki, mint most. Amikor az ember emlékszik rá, hogyan nézett ki még februárban, majd belenéz a tükörbe, egyértelmű a különbség, 'puding' lettem. Tudom, hogy a testem mire képes, de ha valaki öt hónapig nem edz és nem úgy táplálkozik, ahogy kellene, akkor leereszt. Amikor nyárra leépültem elkezdtem edzeni, jól is esett. Négy-öt hét alatt visszaszedtem az izmaimat és újra jól éreztem magam a bőrömben. Igaz, akkor a barátnőm neheztelte a sok edzést. Mire hazaértem teljesen fáradt voltam, nem volt erő semmihez. Egy jó edzéstől az ember nem felfrissül, hanem vége van az életének aznapra. Szeptemberben ismét abba kellett hagynom a sportolást, hiszen a műsorral jött feladatok mellett nem volt rá lehetőségem. Azóta inkább nem is nézek tükörbe" - nevetett Gábor, aki azt is elárulta, szüksége van a fizikai terhelésre.
„Ha nem mozoghatok, ha fizikailag nem fáradok ki, akkor nem érzem teljesnek az életem. A Rising Star csak mentálisan fáraszt le. Nehéz lesz, de tudom, hogy sikerülni fog visszaszerezni a régi formám. Leginkább az arcomon látszik, hogy lefogytam, de mindenhol meg tudom fogni a bőrt magamon, nincs alatt izom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.