Orális szex a villában - VV Fanni: "Úgy kinyaltak, mint a lecsós tálat"

Forrás: Origo -
orális szex Való Világ 7 VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak az ex-villalakó Maci, de a négylábú Maci is hatalmas szexállat, derült ki a szombat esti adásból. Bár a hónaljujjazást még nem fedezte fel, de nagy örömmel próbálkozott az óljában elhelyezett pléddel. Már csak azt nem értjük, mi ez a vonzalom a Macik és a pokrócok között... 

“És a vaddisznónőnek kunkori a p_nája?”- kérdezte Fanni, aki saját bevallása szerint nem látott még malacszexet, és nagyon érdeklődve figyelte a kismalac csúnyáját.

Ha már a malacokban nincs otthon a szolikirálynő, legalább biológiából jeleskedik, tegnap óta biztosan. A szexuálpszichológus előadásából Fanni és Dennis leszűrték a lényeget: az orális szextől biztosan nem lesz senki terhes, úgyhogy ki is próbálták.

vv Fanni, vv dennis Forrás: Origo

Edina szerette volna, ha Laci megbünteti, ezért nem volt hajlandó takarítani. Sajnos a büntetés nem neki szólt, a villalakók kollektív nagytakarítási kötelezettséget kaptak, de később játszhattak egy kicsit, kipróbálhatták a mostanság nagy népszerűségnek örvendő szabadulós játékot. Laci csapata győzött, de vajon a holnapi párbajon mi lesz az eredmény?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.