Balázs Klári: "Megfogadom, hogy változtatunk az életünkön!"

Korda György élet Balázs Klári váltás koncert baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rájárt a rúd a Korda házaspárra az elmúlt időszakban, Gyuri bácsinak kivették a lépét, Klárika pedig a bokáját törte. Szerencsére ma már mindketten jól vannak, Klárika gipsze lekerült, és nem is akárhogy: az énekesnő saját kezével vágta le egy metszőolló segítségével.

Január 31-én Debrecenben újból színpadra áll a Korda házaspár, igaz, Klárika életében először nem magas sarkúban, hanem lapos cipőben fogja szórakoztatni a közönséget. Gyuri bácsi műtéte után teljes erőbedobással vetette bele magát a televíziós munkába. Továbbra is a Sport TV-n futó pókermagazin házigazdája, akihez felesége is mindig csatlakozik. Színpadra viszont csak most állnak, hogy Kláriról lekerült a gipsz.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Végre lekerült rólam a térdig érő gipszem, helyette egy színes merevítőt kell hordanom. Vasárnap már nem bírtam tovább, kimentem a kazánházba és a metszőolllóval másfél óra alatt milliméterenként levágtam a gipszet, amit csípőfogóval vagdostam apróbb darabokra. Tegnap a kontrollra már gipsz nélkül, befáslizva mentem, a professzor csak csatlakozni tudott a férjem véleményéhez, miszerint nem vagyok normális. Egyszerűen le akartam szedni, úgy éreztem, beleőrülök, ha még egy percig rajtam marad. Nagyon kemény és vastag gipsz volt, de nem tettem el emlékbe, ma viszi el a kukás. Most ezzel a kis merevítő sínnel már elég jól elboldogulok, beszélgetek hozzá, de nem vagyok vele barátságban, mert nyom egy ponton, ezért éjszakára leveszem. Nincs megdagadva a bokám, és látszik, hogy hol volt eltörve, de nem csúnya. Most egy darabig csak lapos sarkúban lépek fel, amit soha nem hordtam, úgy fogom magam érezni, mintha takarításból szaladtam volna fel a színpadra" - mesélte megkönnyebbülve Klárika, aki fájdalomtűrőnek titulálja magát.

„Délután 3-kor történt a balesetem, amikor a belga juhászkutyánkat próbáltam bevinni a házba a szilveszteri petárdázás miatt. Hátraléptem, megbotlottam egy szegélykőben és kifordult a bokám. A baleset ellenére 6 órakor már az RTL Klub adásában ültem, levezettem a műsort, pedig a bokám folyamatosan feketedett és duzzadt. Szerencsére van elég önfegyelmem, ami csak akkor hagyott el, amikor Gyuri kórházba került és nem volt erőm senkivel sem kommunikálni. Sokszor úgy ültem az ágya szélén, mintha nem is velünk történt volna ez meg. Nem volt időm felkészülni a bajra, amikor érte mentem, hogy végre hazavigyem, közölték, hogy nem lehet, lépinfarktusa van, ki kell venni a lépét. A sokktól olyan lelkiállapotba kerültem, hogy senkivel sem tudtam kommunikálni. Úgy éreztem, ez annyira az ő belső ügye, hogy nincs is jogom beszélni róla. Végül ő árulta el a tévében, hogy min ment keresztül" – árulta el Klári, aki mindent megtett azért, hogy férje sebe a legszebben gyógyuljon meg.

Forrás: Balázs Klári

"A 35 cm-es vágása olyan, mint egy hajszál, így még nem láttam sebet gyógyulni. Argánolajjal kenegettem, gondoltam, ha nekem jó az arcomra és sebgyógyításra, akkor neki is jó lesz. Szép, halvány lett a heg és a sebész is szépen dolgozott" - tette hozzá Klári, akinek legalább a kutyusa élvezte a nehéz időszakot.
„ A házban nem akartam bicegni ezért azt találtam ki, hogy anyukám házi kerekesszékével közlekedem. Beleültem, Fáni kutya felkéredzkedett az ölembe és utána ki sem akart kiszállni, annyira élvezte a kocsikázást" – nevetett Klári, aki férjével közösen levonta a tanúságot.
„Egy dolgot megfogadtam. Az elmúlt évben nagyon sokat dolgoztunk, gyakran napi 2 vagy 3 előadást tartottunk. Elhatároztam, hogy napi egy koncertnél nem vállalunk többet, azt szívvel-lélekkel megcsináljuk, mert élvezzük, hogy szeretnek minket és visszahívnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.