Thaiföldi nyaralásán érte súlyos baleset Metzker Vikit

Forrás: facebook/Metzker Viki -
Thaiföld dj Metzker Viktória rendőrség Phuket baleset playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi DJ álomnyaralása nem úgy alakult, ahogy azt eltervezte. Először rendőrségi ügybe keveredett, majd balesetet szenvedett.

Metzker Viktória éppen a thaiföldi Phuketen tengeti a mindennapjait. A Playmate-ből DJ-vé avanzsált szőkeség pihenni indult a paradicsomba, ami egy nap alatt pokollá változott a számára.

Viki csúnyán lezúzta a lábát a balesetben Forrás: Facebook/Dj Metzker Viktória

„Csodaszép nap volt a mai... fél napot töltöttünk a thaiföldi rendőrségen egy turistalehúzó jetski-kölcsönző brigád hülyesége miatt, majd motorbaleset... megállt alattam a moci és borultam. Soha jobbat" – írta Viki a közösségi oldalán.

Nem Viki az egyetlen, aki nyaral most. Sarka Kata és családja épp a Maldív-szigeteken töltődik fel - a szépség szinte naponta dokumentálja is álomnyaralását. Ha kíváncsi vagy, hogyan fest aprócska bikiniben, kattints IDE!

Ágyban ünnepelt VV Edina és Laci - A takaró alól szinte minden kilátszotthttp://www.life.hu/bulvar/20150120-a-valovilag7-jatekosai-vv-edina-es-vv-laci-lefekudtek-egymassal.htmlAmóta Laciba szeretett VV Edina, többször is elmondta, megőrül azért, hogy a fiúé lehessen, de nem teszi meg, ugyanis megígérte anyukájának. TV + BulvárMost kell nagyon szorítani Kelemen Henriettának!http://www.life.hu/bulvar/20150120-kelemen-henrietta-a-miss-universe-hungary-gyoztese-szerdan-bizonyithat-miamiban-a-vilagverseny.htmlSzerdán lesz a Miss Universe világverseny elődöntője, ahol végre bizonyíthat a magyar szépség, Kelemen Henrietta és közelebb kerülhet nagy álmához, hogy a világ legszebbjei közé válasszák.TV + Bulvár--Csodás menyasszony lett Molnár Andihttp://www.life.hu/bulvar/20150119-molnar-andi-menyasszonyi-ruhat-probalgatott.htmlMolnár Andrea, a Celeb vagyok, ments ki innen! 4. szériájának nyertese királylány és dzsungelharcos is tud lenni. Vadabb oldalát már láttuk, menyasszonyi ruhába bújva viszont most tekinthettük meg először.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.