Így nyaralnak a celebek: Csézy és párja nászútra indulnak a Maldív-szigetekre

Maldív-szigetek utazás Csézy nyaralás nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csézy és férje, a nála 16 évvel idősebb László tavaly augusztusban házasodtak össze, de nászútjukra csak télen kerül sor. Hamarosan a Maldív-szigetekre utaznak. 

A Hajdú család is nagyon élvezte a Maldív-szigeteki nyaralást, Csézyék is biztosan imádni fogják a gyönyörű helyet. Mivel az énekesnő férje, László sokat dolgozik, az esküvő után nem volt idejük azonnal elutazni nászútra, de februárban végre sor kerül erre is.

Korábban még sosem jártak a helyen, izgatottan készülnek a téli nyaralásra.

A Maldív-szigetek

A Maldív-szigetek India csücskénél található. Híresen szép strandjai, fehér homokos tengerpartja, korallzátonyai és élővilága miatt évek óta a turisták kedvence. A profi és amatőr búvárok paradicsomának is tartják.

Blake Lively és Ryan Reynolds gyakran látogatják meg az álomszép szigetet, illetve Sienna Miller is előszeretettel menekül el a világ zaja elől ide.

Forrás: Thinkstock

Ha kíváncsi vagy, hol nyaralt Mihalik Enikő, ITT megnézheted!

Vajon Varga Viktor megtalálta az igaz szerelmet Thaiföldön?

Istenes Bence is melegre vágyott, nézd meg, hol pihen.

Eltűntek, majd meglettek Csézy kutyái: A Facebook megosztás segítetthttp://www.life.hu/bulvar/20141227-csezy-kutyai-eltuntek-majd-nem-sokkal-kesobb-meglettek-a-facebookon-kert-segitseget.htmlAz énekesnő szombat délután kétségbeesetten kérte a követői segítségét, hogy minél hamarább megtalálják kedvenceit. Csézy a közösségi oldalán osztotta meg két kutyusa eltűnését, a megtalálónak pedig jutalmat ígért.TV + BulvárOrigoSaját magának tervez esküvői ruhát Csézyhttp://www.life.hu/bulvar/20131104-csezy-enekesno-sajat-maganak-tervezi-az-eskuvoi-ruhajat.htmlCsézy és párja már túl vannak a lánykérésen és gőzerővel szervezik nyári esküvőjüket, azonban a trónörökös érkezésével még várni szeretnének.TV + BulvárExpárja öngyilkosságáról vallott Csézyhttp://www.life.hu/bulvar/20131120-csezy-a-fem3-maskeppen-beszelgetesek-joshi-bharattal-cimu-musorban-exparja-ongyilkossagarol-beszelt.htmlJoshi Bharatnak beszélt először két év után Csézy egykori párja, László öngyilkosságáról. Nem tagadja, egész életében lelkiismeret-furdalása lesz a férfi miatt.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.