szépségkirálynő Kelemen Henrietta Miss Universe Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem került be az első 15 közé Vajna Timi szépségkirálynője, Kelemen Henrietta a Miss Universe szépségversenyen. Vajna Timi kissé csalódott, végig úgy gondolta, hogy az első három között fog végezni pártfogoltja. 

A 22 éves kolumbiai Paulina Vega lett a 63. Miss Universe győztese, a magyar versenyző még a legszebb 15 közé sem jutott be. Ezen Vajna Timi kissé meglepődött, ugyanis szerinte a helyszínen és a verseny alatt mindenki Henit favorizálta. Ráadásul ő vezette fel a fürdőruhás felvonulást, amiből Vajnáné messzemenő következtetéseket vont le. De nincs elkenődve.

Fotó: Life.hu

„Kicsit furcsa ez a végeredmény, de nagyon büszke vagyok Henire, és úgy gondolom, minden elfogultság nélkül, hogy bele kellett volna férnie az első háromba. Ha hazaérkezünk, akkor Heni közreműködésével belefogunk a 2015-ös verseny szervezésébe" - mondta Timi a Life.hu-nak.

Forrás: Vajna Tímea

A Life.hu olvasói előzetesen arra szavaztak, hogy a magyar szépség az első 15-be már nem jut be. Sajnos igazuk lett, Miss Universe Hungary nem tudott olyan eredményt elérni, mint Kulcsár Edina. Ő lett a világ második legszebb lánya, ő állhatott az Európa szépe verseny dobogójának legmagasabb fokára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.