Ki ez a porcelánbaba szépségű kislány? Kulcsár Edina megmutatta gyerekkori fotóit

győztes fotó Kulcsár Edina Magyarország Szépe gyermekkor Fem3Café Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss World Hungary győztese a FEM3 Caféban megmutatta cuki gyermekkori fotóit. Már akkor is tündöklő szépség volt.

Ahogy a Life.hu is megírta , Kulcsár Edina szépsége családi örökség. A 2014 Magyarország Szépe győztesét és a Miss World szépségverseny első udvarhölgyét nagymamája és édesanyja nevelte fel, a mai napig ők állnak hozzá a legközelebb. Edina a műsorban megmutatta édesanyja kedvenc fotóját, amelyen aprócska kisbabaként láthatjuk őt nagy hajjal, egy másik képen pedig már az is látszott, hogy Edina szeretni fogja a zenét.

„A mai napig imádom a zenét, ezen a képen szerintem már látszott, hogy zenefüggő leszek. Beyoncé a kedvencem, csinos, jól táncol, jó showman" – magyarázta Edina.

Sztárok fotóalbuma

Dobó Kata 40. születésnapja alkalmából engedett bepillantást gyermekkor albumába. Tolvai Reni bizarr, Iszak Eszti borzalmas gyermekkori fotójával sokkolt.

Szily Nóra interjúja Edinával

„Jó volt átélni, hogy képes vagyok rá! Én azután is tudok mosolyogni, ha három órát alszom. Egyébként szerintem akkor is figyeltek minket, amikor nem is tudtunk róla"mesélte Edina Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének.
Tolvai Reni bizarr, Iszak Eszti borzalmas gyermekkori fotójával sokkolthttp://www.life.hu/bulvar/20150116-tolvai-reni-megasztar-gyoztes-enekesno-bizarr-iszak-eszter-musorvezeto-borzalmas-gyermekkori-fotojat.htmlA sztárok (ismét) előbányászták régi felvételeiket és megmutatták, hogyan pózoltak anno cuki gyermekként. Reni szamurájkarddal játszott, Eszti pedig elborzadt a fotója láttán.TV + Bulvár--Retró fotó! Ilyen cuki kissrác volt Havas Henrikhttp://www.life.hu/bulvar/20150121-havas-henrik-a-fem3cafe-adasaban-megmutatta-gyermekkori-fotojat.htmlA műsorvezető a Fem3 Café adásában mutatta meg gyermekkori fotóját, amelyen illedelmesen feszít az iskolapadban.TV + Bulvár--Vámos Erika thaiföldi nyaralása csúfos véget érthttp://www.life.hu/bulvar/20150203-vamos-erikat-thaifoldi-nyaralasa-csufos-veget-ert-elloptak-a-bankkartyajat-a-repuloteren.htmlA vagány műsorvezető hátizsákkal barangolta végig a távol-keleti országokat. Hazafelé azonban kirabolták a reptéren.TV + BulvárOrigoHorváth Éva kiszorult a képernyőrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150130-horvath-eva-is-a-kozteve-fele-kacsintgat-de-addig-foz.htmlJelenleg nincs képernyőn az Éden Hotel tavalyi műsorvezetője, Horváth Éva, akinek idejét most a Miss Balaton szépségverseny előkészületei teszik ki. Egy számára új csatornánál viszont nagyon szívesen kipróbálná magát.TV + Bulvár--Sokkoló: Így még nem láttad Kim Kardashian csupasz fenekéthttp://www.life.hu/bulvar/20150202-kim-kardashian-meztelen-feneke-a-love-magazinban.htmlPedig láttuk már millió módon, de Kim Kardashian MÉG MINDIG képes újat mutatni, ha fenékről van szó.TV + Bulvár--Médiatörténeti esemény – Conchita Wurst jön a Story Gálárahttp://www.life.hu/bulvar/20150202-conchita-wurst-a-2014-es-eurovizios-dalfesztival-gyoztese-jon-a-story-galara-magyarorszagra.htmlImmár 16. alkalommal gyűlnek össze a hazai hírességek és a média kiemelkedő személyiségei az ország legcsillogóbb estélyén, a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán, ahol idén Conchita Wurst, a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese szórakoztatja a közönséget.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.