Király Linda: "A párom úgy szeret, ahogy vagyok"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
betegség Király Linda klub szerelem pár túlsúlyos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda megtanult együttélni betegségével, ami túlsúlyát okozza. Boldog, úgy, ahogy van.

Sohasem titkolta Linda, hogy miért ingadozik a súlya, őszintén feltárta pajzsmirigybetegségét. Miután évek óta nem talált gyógyulására megfelelő megoldást, a saját kezébe vette a kezelését. Hasonló betegségben szenvedő nőknek alakított klubot, ahol tippeket, praktikákat, osztanak meg egymással

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Kezdettől fogva nyitott voltam, mivel küszködöm, és többször is próbáltam megoldást keresni. A túlsúly egy tünete a betegségnek, és hiába vannak megfelelő gyógyszerek, jó időbe telik, hogy kitapasztaljuk a megfelelőt. Sokan kerestek meg akár egy koncert után, akár e-mailben, hogy hasonló problémával küzdenek, mint én. Ezért éreztem, hogy érdemes lenne elindítani egy közösségi oldalt, a Vénusz projektet, ahol a nők bátran meg tudják egymással osztani tapasztalataikat. Ezen keresztül találkoztam például egy hölggyel, aki zseniális séf és egy speciális diétával meggyógyította magát, és most meg is osztja velünk receptjeit. Sokat tudunk egymásnak segíteni, nekem ezek a sorstársak adnak erőt. Már 3 éve ezzel küszködöm. Sajnos azzal együtt kell élnem, hogy külsőleg így hat a szervezetemre. Az a lényeg, hogy egészséges legyek, a többiek véleménye a megjelenésemről nem számít. Ez egy állapot, ami nem fog örökre így maradni” - kezdett bele Linda egy főzéssel egybekapcsolt rendezvényen.

/1501/Nincs2015130145738

„Fejben dől el, hogyan gyógyulunk meg. Anyukám a legjobb példa erre, aki petefészek rákos volt. Akkor még Amerikában éltünk, ahol minden lehetséges kezelést megkapott, és így is kevesebb, 10% esélyt adtak neki a túlélésre. Hazajöttünk, itt vagyunk és 13 évvel később boldog. Én is boldog vagyok, van egy párom, aki a legédesebb férfi a világon, úgy szeret, ahogy vagyok. Mellette azzal foglalkozom, amit imádok, énekelek”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.