Visszaéltek Demcsák Zsuzsa gyermekei képmásával - "Gyalázat, amit a bulvár sajtó művel"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa Facebook Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre-másra akadnak ki a televíziós világ szereplői ugyanarra a heti sztármagazinra. Tatár Csilla után Demcsák Zsuzsa is szót emelt a magánszféra védelme érdekében.

Nem Tatár Csilla az egyedüli, aki nem szívesen vette kézbe ma reggel az egyik heti, sztársztorikkal foglalkozó bulvármagazint. Szerdán este A Dal műsorvezetője tette közzé a hivatalos Facebook-oldalán, hogy hatalmasat csalódott újságíró barátnőjében, csütörtökön délelőtt pedig Demcsák Zsuzsa írt felháborodott hangú posztot a közösségi oldalra.

"Sok más közszereplő nevében írom ezeket a sorokat! Sok más történetet végighallgatva. Sok más átejtést, hitegetést, zsarolást, félelemben tartást figyelembe véve. Mert mi (közszereplők) félünk, hogy bántanak minket, hogy rosszat írnak rólunk és inkább akkor mondunk valamit? Az újságíró viszont nem tartja be az adott szavát??? Tisztelem azokat, akik az újságíró etikát és alapvető emberi normákat figyelembe veszik. Fel tudnám őket sorolni, de legalább ugyanolyan hosszú lenne a sor, mint a túloldalt. Nektek, köszönöm!" - kezdi bejegyzését Zsuzsa.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Gyalázat, amit a bulvár sajtó művel. Én 'elvileg' kibírom, de a gyerekeimmel ne tegyék ezt! A gyerekeim nagyon jól vannak és szeretetburokban tartom, tartjuk őket. (...) A bulvársajtó már egymással csatázik az egyre negatívabb információk megszerzésében, s ezért minden etikátlanságra és törvénytelenségre képes. Nem nézi, hogy ezzel egy embert, engem és a gyerekeimet tesz tönkre egy életre. A hiteles információkon alapuló tájékoztatás ideje lejárt. Már ölni is képesek az olvasottságért" - folytatja a Mokka műsorvezetője, akinek a leginkább az fáj, hogy az egyik sztár-sztoris bulvármagazin felhasználta gyermekei fényképét. A teljes posztot a műsorvezető Facebook-oldalán olvashatod.

Demcsák Zsuzsa csak nyugalmat szeretne – Tovább bonyolódik az ügyehttp://www.life.hu/bulvar/20150204-demcsak-zsuzsa-volt-ferjenek-lopasi-es-testi-sertesi-ugyet-ujratargyaljak-a-birosagon.htmlDemcsák Zsuzsa volt férjének újra bíróság elé kell állnia: lopási és testi sértési ügyét újratárgyalják. Előzőleg az ítélőszék felmentette minden vádpont alól.TV + Bulvár--Demcsák Zsuzsa: „Nem tudom, miért lett ebből könnyű testi sértés"http://www.life.hu/bulvar/20150130-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-nem-erti-ferjet-miert-csak-konnyu-testi-sertesert-itelte-el-a.htmlA műsorvezető nem volt jelen a bírói indoklásnál, ezért nem tudja, miért lett visszaminősítve könnyű testi sértésnek a súlyos testi sértés kísérlete, amit férje ellene követett el.TV + Bulvár--Szuperszexi felsőben mokkázott Demcsák Zsuzsa - A férfinézők ettől biztosan felébredtekhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokkajaban-szexis-pant-nelkuli-felsot-viselt.htmlNagyon odatették magukat csütörtökön reggel a Mokka stylistjai. Demcsák Zsuzsa öltözéke a legforróbb nyári napokat idézte, a tévénéző férfiak pedig a hűvös reggel ellenére egészen biztosan kimelegedtek egy pillanatra a látványától.TV + BulvárOrigoDemcsák Zsuzsa lebeszéli a huszonéveseket a házasságrólhttp://www.life.hu/bulvar/20140620-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-lebeszeli-a-huszoneves-lanyokat-a-hazassagrol.htmlA TV2 szép műsorvezetője szerint 30 év alatt nem szabad férjhez menni a lányoknak.TV + Bulvár--Retteg a férjétől Demcsák Zsuzsa - pánikgombbal, térfigyelő kamerákkal védi családjáthttp://www.life.hu/bulvar/20121010-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-retteg-a-ferjetol-ovja-csaladjat.htmlRetteg a férjétől Demcsák Zsuzsa, aki gyermekeivel szülei vidéki házába költözött, és rendkívüli óvintézkedéseket tett családja érdekében. Pánikgombbal, térfigyelő kamerákkal és naponta kétszer járőröző rendőrökkel igyekszik megvédeni saját és szerettei biztonságát - tudta meg a BorsOnline.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.