Antal Timi kitűzte az esküvője napját

Forrás: Gozsdu udvar -
Antal Timi esküvő szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges napra tűzte ki esküvője dátumát Antal Timi, akinek tavaly a Szigeten kérte meg a kezét kedvese.

Az énekesnő 2013 nyarán az egyik rádió nyári partiján először a Life.hu-nak mutatta be szerelmét, akinek hamarosan a felesége lesz. Az énekesnő Sanyival a Szombat Esti Lázban ismerkedett meg, a férfi Bálint Antónia táncos párjának a menedzsere volt.

Forrás: Gozsdu udvar

Megismerkedésünk évében elvitt Sanyi a Sziget Fesztiválra, ahol ekkor még csak poénból kérte meg a kezem egy házasságkötős sátorban. Majd eltelt egy év és minden megismétlődött ugyanazon a napon, szintén ezen a fesztiválon, de ekkor már élesben és teljesen komolyan" – emlékszik vissza a csodálatos pillanatra az énekesnő.
Ugyan az esküvő még várat magára, Timi már nézegeti a menyasszonyi ruhákat. Még nincs meg a kiszemelt, de határozott elképzelései vannak, hogy miben mondja majd ki a boldogító igent.
Nagyon tetszik a csipke és a törtfehér ruha, így mindenképp ilyen kombináció lesz. És hogy mikor? 2018. 08. 08. az álomdátum, a nyolcas ugyanis végigkíséri az életem, a rendszámomban is ott van, imádom a páros számokat. Hogy hol lesz, az még egyelőre a jövő zenéje, ezen már többször összekaptunk, Budapest, Balaton és Erdély is szóba jött már. Annyi szent, hogy mindenképpen zöldövezetben szeretnénk tartani, és bár Sanyi annyira nem, én nagy esküvőre vágyom" – álmodozik a nagy napról a fiatal énekesnő.
Timiék ugyan a babavállaláson még egyelőre nem gondolkodnak, de egy néphiedelem szerint először kisfiúk, majd kislányuk fog születni. Hogy a jóslat igaz-e? Néhány év múlva kiderül.

Fésűs Nelly szülés után máris bombaformában bulizotthttp://www.life.hu/bulvar/20150212-fesus-nelly-szules-utan-maris-bombaformaban-bulizott.htmlNégy hónappal kislánya születése után kirobbanó formában van Fésűs Nelly.TV + BulvárOrigoNem frusztrálja az összehasonlítás Christian Grey magyar hangját, Szatory Dávidothttp://www.life.hu/bulvar/20150211-a-szurke-otven-arnyalata-nem-frusztralja-az-osszehasonlitas-christan-grey-magyar-hangjat-szatory.htmlSzatory Dávid színészt választották Christian Grey magyar hangjának. Vajon olyan szexis lesz-e a magyarul megszólaló színész hangja, mint ahogyan álmainkban Christian Greyt elképzeltük? Megkérdeztük!TV + BulvárOrigoÚj szerelmek a színen - Cinthya Dictator is bepasizotthttp://www.life.hu/bulvar/20150209-cinthya-dictator-bepasizott.htmlTöbb celeb is bevállalta, hogy a Story-gálán mutatja meg először a nyilvánosságnak új párját. TV + BulvárOrigoVeszélyben Nótár Mary karrierje? Jól ráijesztett Kerényi Miklós Gáborhttp://www.life.hu/bulvar/20150212-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-kerenyi-miklos-gabor-kero-rendezo-kifejtette-notar-mary-enekesno.htmlKerényi Miklós Gábor jócskán ráijesztett Nótár Maryre, akinek hangját hallva megdöbbentő kijelentést tett.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huFelosztották Csala Zsuzsa vagyonáthttp://www.life.hu/bulvar/20150212-csala-zsuzsa-elhunyt-komika-csaknem-szazmillios-vagyonat-felosztottak.htmlCsala Zsuzsa vagyonát felosztották. A tavaly elhunyt színésznő százmilliós vagyont hagyott maga után.TV + Bulvár--Uhrin Benedek nem talál végső nyugalomra: fia szerint nincs pénze a temetésrehttp://www.life.hu/bulvar/20150212-uhrin-benedek-enekes-halala-utan-nem-talal-vegso-nyugalomra-mert-fianak-nincs-penze-a-temetesre.htmlUhrin Benedek fia apja halála után az anyagi biztonságát is elvesztette, így fogalma sincs, miből temeti el szeretett édesapját.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.