Betegen vezeti a Rising Star döntőjét Majka

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Majka Rising Star Ördög Nóra influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkapta az influenzát a Rising Star férfi műsorvezetőjét, Majkát is. A döntőről persze nem hiányozhat, és profi lévén nem is látszik majd rajta semmi. Mi pedig innen kívánunk jobbulást neki. 

"Láz, gyengeség, végtagfájdalom... Jó lesz igy este a döntő" - posztolta ki vasárnap délelőtt a Facebookjára Majka. A műsorvezető nem először betegszik le az elmúlt időszakban, ráadásul ő maga is beszélt arról, hogy nem bírja a feszített tempót.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Az elmúlt, körülbelül öt évben teljesen széthajtottam magam. Szinte otthon sem voltam. Hetente hét-nyolc bulit csinálunk, de nyáron van, amikor ez heti 12-13 hakni. Ezt nagyon nehéz bírni! Ráadásul már én sem vagyok fiatal, 36 éves vagyok, gyerekkel, párkapcsolattal. Elértem azt a kort, amikor az ember már tudatosan hoz döntéseket, és másokat helyez előtérbe. Legközelebb majd csak márciusban vállalok haknit, addig csak a Rising Starra és a családomra fogok koncentrálni" - magyarázta nemrégiben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.