Muri Enikőnek túl sok volt a szex

Forrás: Red Lemon Media -
buli parti Fifty shades of love szex Szürke 50 Muri Enikő A szürke ötven árnyalata Kiosk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő őszintén elmondta véleményét A szürke ötven árnyalata című filmről és a saját szexuális életéről is beszélt.

"Olvastam a trilógiát, szerettem a történetet. A filmet nagyon vártam, az elsők között néztem meg. A sok negatív kritikával nem értek egyet, és szerintem így is túl sok benne a szex" - mondta az énekesnő, aki szerint hiányzott néhány részlet a filmből, és neki elég lett volna három szexjelenet.

Forrás: Red Lemon Media

"Mikor Anastasia elveszti a szüzességét, és mikor először kinyitják a vörös szobát, az izgalmas volt. Persze azt is látnunk kellett, hogy mi történik olyankor, amikor Christian igazán kegyetlen, tehát az utolsó játszószobás jelenetre is szükség volt. De szerintem felesleges volt a többi szex" - kommentálta Enikő, aki saját bevallása szerint szó nélkül elvállalta volna a film női főszerepét. Azt is elárulta, hogy párjával, Károllyal, akivel lassan 10 hónapja vannak együtt, jól működik a szex, nincsenek köztük tabuk, minden belefér.

Forrás: Red Lemon Media

Enikő legújabb klipje néhány napja jelent meg, amiben teljesen meztelenül énekel. Egy kicsit izgult a meztelenség miatt, de úgy gondolta, nincs baj azzal, ha így is megmutatja magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.