ValóVilág7: Bye-Bye Fanni - A nézők szűzpöcköt küldték haza - Laci a harmadik párbaját nyerte

ValóVilág7 VV Laci VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaj, jaj, jaj. vasárnap este el kellett hagynia a villát a ValóVilág7 legfényesebb csillagának, VV Fanninak. Az a tudat némiképp azért vigasztal bennünket, hogy egy hét múlva finálé, így hamarosan úgyis le kellett volna mondanunk arról, hogy nap mint nap nézzük a boglyas hajú lányt. Laci pedig immár a harmadik párbajáról tér vissza győztesen. Ki hitte volna?

Pedig mennyi mindent köszönhetünk Fanninak... Sorra sem tudjuk venni. Azt azonban bizonyára megjegyeztük, hogy mit jelent a szűzpöcök életmód, és hogy micsoda az a popitakaró. A kukkoló hajlamúak örökre emlékeznek majd a Dennissel történt hancúrpartikra, mi pedig egészen új szavakat tanultunk tőle, mint az empátiaszavazás és a stesztoszteron.

Laci a harmadik párbajáról tért vissza

Nem sokon múlt, 55 százalékkal nyerte meg Laci a VV7 vasárnap esti párbaját. Lemaradtál a műsorról? Kíváncsi vagy, miként zajlott az összecsapás? Az Origón most elolvashatod!
Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Búcsúzóul felidézzük néhány aranyköpését:

"Ha vizet érek, egyből beindul a húgyrendszerem."

"Úgy kinyaltak, mint a lecsóstálat! Gyönyörűre nyaltak!"
"Ilyen kunkori a farka a malacnak? És a vaddisznónőnek kunkori a pinája?"

"Hozzám olyan szinten közel állnak a logikai feladatok, mint Makó Jeruzsálemtől. Egyszerűen az agyam annak részét, amit logikára kéne használnia, egyszerűen nem indul be. Hiába próbálom, tiszta rozsdás. Szerintem benőtte a sok haj, tiszta szőr."

"Olyan vagyok műszempilla nélkül, mint a mell bimbó nélkül."

"Nekem Reni nagyon szimpatikus, nagyon kedvelem és úgy gondolom, hogy egy modalitással rendelkezünk, talán ugyanaz a szemünk, csak kicsit okosabb, mint én."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.