Szexszel fogy VV Maci

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
fogyás szex Való Világ VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 25 kilót fogyott VV Maci, akit az orvosok addig nem mernek megműteni, amíg az előírt 50 kilótól meg nem szabadul. A ValóVilágot betegsége miatt feladó játékos megtalálta a legjobb módját a fogyásnak: ez pedig a szex!  

VV Macit csak akkor tudják megoperálni epekővével, ha 50 kilótól megszabadul, különben kockázatos lenne az altatás. Elképzelhető lenne, hogy nem ébredne fel a műtét után. A túlsúlyos fiú életmódot váltott, hogy minél hamarabb egészséges lehessen és még többet hódolhasson új szenvedélyének, a szexnek.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„25 kilót fogytam, most jól érzem magamat. Nemcsak azért kell lefogynom, hogy meg tudjanak műteni, hanem azért is, hogy tetszem a jó csajoknak. Amikor az ember hajszál híján átkerül a túlvilágra, akkor elgondolkodik, hogy megtett-e mindent az egészségéért, ami nagyon fontos. 14 kórházi nap alatt alaposan végiggondoltam az életemet. A kórház elhagyása után szakemberhez fordultam, az RTL-es Dr. Tóth segít a további fogyásban. Az étkezésemen természetesen változtatnom kellett, párolt rizst és csirkemellfilét, zöldségeket fogyaszthatok. 14 nap koplalás után ezek már mennyei falatok" – árulta el Maci, aki csak távolról vágyakozhat a korábban megszokott ízekre.

„A körözött hiányzik a legjobban, de semmi fűszereset, csípőset nem ehetek. A túróstésztának és édesanyám süteményeinek az ízét is felednem kell, sajnos a túrógombócot, szilvásgombócot nem lehet diétásan elkészíteni" – tette hozzá bánatosan a még mindig túlsúlyos fiú, aki intenzív testmozgásba is kezdett.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Hetente kétszer úszni járok, és ha egy bizonyos kiló alá csökken a súlyom, akkor majd konditerembe is mehetek. És egy újfajta, intenzív mozgásra is rákaptam: ez a szex! Heti 5-6 alkalom simán belefér a sűrű elfoglaltságom ellenére. Nem a nőket váltogatom, állandó partnerem van, aki szerencsére bírja az iramot, sőt! Olyan szexmániás, mint Fanni. Éjjel-nappal szexelni akar, néha reggel sem hagy békén. Úgy érzem, megtaláltam vele a legjobb fogyókúrát. Őt már a VV előtt is ismertem. Régimódi gyerek vagyok, nem tudok mit kezdeni azokkal a lányokkal, akik az ismertségem miatt közelednek hozzám. Pikáns képeket és több mint 400 levelet kaptam magyar lányoktól a világ minden részéről, Dubajból, Oroszországból."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.