Csemer Boglárka Boggie: "Reggel biztos voltam benne, hogy én nyerek"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Csemer Bogi Boggie Csemer Boglárka Eurovíziós Dalfesztivál döntő A Dal 2015 A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu újságírója a helyszínen, a színpadról lejövet kapta el Boggie-t egy gyors interjúra.

Igaz, hogy a tévéből úgy tűnhetett, Csemer Boglárka pókerarccal csinálta végig A Dal teljes műsorát, elárulta, hogy végig nagyon izgult, de ez róla kívülről egyáltalán nem látszik. "Belülről élem meg a nagy érzelmeket, és végig nagyon jól éreztem magam" - nyilatkozta az énekesnő.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Arra a kérdésre, hogy számított-e rá, hogy végül ő utazik a majd Bécsbe, így reagált a fiatal lány: "Reggel biztos voltam benne, hogy én fogok nyerni. Aztán amikor elkezdődött a műsor, elbiznytalanodtam kicsit, de végig hittem magamban."

Boggie, aki dalával a nézők és a zsűri szinpátiáját is elnyerte, úgy gondolja, a Wars For Nothing titka az egyszerűsége, a mondanivalója és a tisztasága. Nem csoda hát, hogy most úgy érzi, az egész világot magához ölelné. Gratulálunk!

/1503/A_Dal20153151536
Véget ért A Dal: Csemer Boglárka "Boggie" megy az Eurovíziórahttp://www.life.hu/bulvar/20150228-csemer-boglarka-bogie-kepviseli-magyarorszagot-a-2015-os-eurovizios-dalfesztivalon.htmlA zsűri szavazatai alapján Csemer Boglárka "Boggie", Mujahid Zoli, Szabó Ádám és a Spoon kerültek be abba a kalapba, ahonnan már tényleg csak a nézői szavazatok repíthették Bécsbe A Dal döntősét. Nos, a tévénézők döntöttek.TV + Bulvár--Tóth Vera Mujahid Zolit látná szívesen az Eurovíziónhttp://www.life.hu/bulvar/20150228-toth-vera-mujahid-zolit-latna-szivesen-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlÍgy drukkol kedvencének Tóth Vera.TV + Bulvár--Lila sellőlányruhában döntőzik Tatár Csilla A Dalbanhttp://www.life.hu/trend/20150228-tatar-csilla-egy-lila-sellulanyuraban-dontozott-tatar-csilla-a-dalban.htmlTatár Csilla eddig is mindig szupercsinos volt A Dal elődöntőiben és középdöntőjében, így várható volt, hogy a döntő estéjén sem okoz majd csalódást.Trend--X-Faktorosokkal erősítenek A Dal döntőjébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150228-x-faktorosokkal-erositenek-az-mtva-nal-a-dal-dontojeben.htmlA Life.hu újságírója A Dal kulisszái mögött futott össze Horányi Julival és Tóth Andival, az X-Faktor sztárjaival.TV + Bulvár--Aleska Diamond keze csúnyán bedagadt: Vajon mi történhetett?http://www.life.hu/drlife/20150228-aleska-diamond-keze-csunyan-bedagadt-az-expornos-penteken-delutani-baleseterol-beszelt.htmlAleska Diamond, aki már többször is bizonyította, milyen elképesztő akrobatikus mutatványokra képes, tegnap megsérült felkészülés közben.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.