VV Iza: "Krisztián végigráncigált a padlón és fojtogatott is"

Forrás: Facebook/ VV Iza -
VV Iza VV Krisztián ValóVilág 6 Való Világ veszekedés fojtogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Iza és VV Krisztián a hatodik ValóVilág-széria szereplői voltak. Kapcsolatuk mindig is szenvedélyes volt, szerették és gyűlölték egymást - a villán belül és azon kívül is. Iza a szakításuk után lerántotta a leplet arról, Krisztián meddig volt képes elmenni.

VV Izának elege van abból, hogy a szakításuk után mindenki szegény Krisztiánt sajnálja. Hosszasan ecsetelte, mit tett vele a hajdúnánási fiú. Volt:

- dulakodás

- veszekedés

- pofon (Iza adta Krisztiánnak)

- lökdösődés

- a padlón való ráncigálás (Krisztián tette Izával)

- fojtogatás (detto). A szó szerint esetleírást a Blikken olvashatod.

Amikor még minden rendben volt, akkor születtek a közös szelfik Forrás: Facebook/ VV Iza

Iza elmondta, hogy hasonló már történt velük, de egyik veszekedésük sem volt annyira durva, mint az előbb idézett. "Miközben végigvonszolt a padlón, lehorzsolódott a vállam, de a szám is felrepedt belülről" - ecsetelte a lány, aki szerint mindennkinek tudnia kell, mi történt vele.

A lap megkereste VV Krisztiánt is, aki csodálkozik azon, hogy a két héttel ezelőtti fotó PONT MOST került fel a lány Facebook-oldalára. "Képtelenség az egész. Ráadásul, ha igaz lenne, hogy fojtogattam, akkor annak nyoma kellett volna, hogy legyen. Viszont, ő azóta is fotózásokra jár, semmi nem volt sem a nyakán, sem máshol. Egy biztos, szeretnék kimaradni ebből az egészből" - nyilatkozta.

VV Iza: „Kicsit belehaltam" – szakított a VV6 szerelmespárjahttp://www.life.hu/intim/20150212-a-valovilag6-szerelmesparja-iza-es-krisztian-szakitottak.htmlIza és Krisztián a ValóVilág6-ban szeretett egymásba. A fiatalok azonban most szakítottak.IntimOrigoVV Iza megváltoztatja az életéthttp://www.life.hu/bulvar/20140813-vv-iza-megvaltoztatja-az-eletet.htmlVV Iza pár napja jelentősen megváltoztatta életmódját. Az egész nyarat szerelmével VV Krisztiánnal önfeledten végigbulizó lány visszatért a fővárosba és új életet kezdett.TV + BulvárOrigoKupiban várja mellműtétét VV Izahttp://www.life.hu/bulvar/20140630-vv-iza-mellmutetre-keszul-es-meg-mindig-egyutt-van-vv-krisztiannal.htmlAhogy már megírtuk, plasztikai műtétre készül VV Iza. Úgy gondolja, nagyobb és szimmetrikusabb mellekkel a modellpályán is sikeresebb lehetne. A lány egyébként mindent megtesz, hogy a ValóVilág egykori nézői ne felejtsék el, szorgalmasan posztol a közösségi oldalakra, ám a látottak nem mindig nyerik el a rajongói tetszését. Affelől viszont megnyugodhatunk, Krisztiánnal a mai napig együtt vannak.TV + BulvárOrigoDöntsd el te, ki nyerje meg a Való Világot!http://www.life.hu/bulvar/20150301-szavazas-ki-nyerje-meg-a-valo-vilag-7-jatekot.htmlVasárnap este három villalakónak indul a ValóVilág7 nyertese címért. Győzzön Dennis, a villa nyúlférfija, aki becsületesen végigszexelt három hónapot a tündérfalvi Fannival? Vagy Dóri, aki minden este egy kis pucérsággal szolgált a (férfi)nézőknek? Esetleg Robin, a nők kedvence, a tisztességes fiú?TV + Bulvár--Március 1-jén vége a Való Világnak - Nem várt nyertese lesz?http://www.life.hu/bulvar/20150218-mikor-lesz-vege-a-valo-vilag-7-nek-szavazas-szerint-vv-robin-nyerheti.htmlLegalább annyi nézőt érdekel, ki nyeri a VV7-et, mint amennyi embert az, mikor lesz már vége a valóságshow-nak. Az egyiket biztosan tudjuk.TV + BulvárRTLKLUBTovább gyilkolják a magyar nyelvet a Való Világbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141207-ez-tortent-a-valo-vilag-7-elso-parbaja-elott.htmlA villalakók sajtótájékoztatót rendeztek, ahol Zsuzsát és Vikcsut faggatták izzasztó kérdéseikkel. Várható volt, hogy az ellenfelek oda szúrnak, ahova tudnak, Zsuzsát főként kisfia miatt érte támadás. A Vikcsunak célzott kérdések üvöltözésbe fulladtak, úgy tűnt, nagyon fél a párbajtól.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.