Készülhetnek a jövő Alekoszai és Robinjai, jön a ValóVilág 8

Aurelio Való Világ VV8 műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnap esti finálén kialudtak a villa fényei, elköszönhettünk a nyugiszobától és a riportszobától. Lehet, hogy csak egy rövid időre?

A villába beosonó Aurelio egy hatalmas nyolcast rajzolt a ház falára a vasárnap esti végjáték után. Ezek szerint nemsokára új szereplők költöznek majd a hetedik széria játékosainak helyére.

Kérdés, hogy még mindig tudnak-e új, érdekes karaktereket castingolni a nyolcadik szériára a szervezők...

ValóVilág7: Aranyköpéseivel búcsúzunk Dennistől - Csak a második helyre volt elég a péniszmutogatás http://www.life.hu/bulvar/20150228-vv-dennis-a-valo-vilag-7-jatekosa-esett-ki-osszegyujtottuk-legjobb-pillanatait.html A VV7 hivatalos nyúlférfija, Dennis - sokak meglepetésére - a dobogó második helyén végzett a ValóVilág 7-ben. TV + Bulvár -- VV Zsuzsa nem ment el a fináléra - Vajon ennyire nem érdekli, ki nyer? http://www.life.hu/bulvar/20150301-vv-zsuzsa-nem-jelent-meg-a-jatek-finalejan.html VV Zsuzsa nem jelent meg exlakótársai végső megmérettetésére. TV + Bulvár Origo Szeretnéd, ha ezekkel a körmökkel simogatna a szexi DJ? http://www.life.hu/bulvar/20150226-vv-seherezade-fotojan-lenott-vastag-mukormok-lathatoak.html Hűha, mik azok ott Seherezádé kezén? Igencsak furcsa karmokat villantott az exvillalakó, aki DJ-ként járja a világot. TV + Bulvár -- Bréking! VV Robin és VV Anett szája egymásra talált a villában http://www.life.hu/bulvar/20150225-vv-robin-es-vv-anett-csokolozott-a-furdoszobaban.html Végre! Robin is párt talált magának a villában. Igaz, nem saját játékostársai között, hanem a néhány napra visszaköltöző exjátékos, Anett személyében. TV + Bulvár -- Melyik VV-szereplő lennél? - Teszteld le! http://www.life.hu/bulvar/20150223-teszteld-melyik-valo-vilag-szereplo-lennel-a-finalistak-kozul.html Vészesen a végéhez közeledik a ValóVilág hetedik szériája. Már csak négyen küzdenek a főnyereményért. Most letesztelheted, te melyik finalista lennél! TV + Bulvár -- VV Szandika újra a villában pucérkodik http://www.life.hu/bulvar/20150226-vv-szandika-a-valo-vilag-volt-jatekosa-levetkozott-a-villaban.html Ha esetleg elfelejtettük volna, milyen is VV Szandika pucéron, most újra szemügyre vehetjük. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.