Szexszel felejtette a villalétet VV Laci és VV Edina

VV Edina szex VV7 VV Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV legtöbbet párbajozó játékosa, VV Laci a főnyereményt nem vihette haza, de legalább szerelemre talált Edina személyében.

Végre kettesben tölthette az éjszakát a villa szerelmespárja, akiket óvatos szexelőnek azért nem nevezhettünk.

"Csodálatos volt az együtt töltött éjszaka, Edina végre levetkőzte a gátlásait. Kicsit elfeledtette velem, hogy elbuktam a játék fődíját, de helyette kaptam egy másikat. Mióta kijöttem nem is engedtük el egymás kezét. Annyira komolyan gondoljuk, hogy az összeköltözést tervezzük, a részleteket pontosítjuk. Szeretnénk mindketten munkát találni, és közös életet kezdeni. Edina a héten elvisz a családjához Erdélybe” – számolt be a finálé előtti utolsó párbajon kiesett fiú, akinek édesanyja is nagyon örül fia szerelmének.

"Dennis jobban megérdemelte volna a győzelmet, hisz letett valamit a 'villaasztalra'. Miatta nézték a műsort és nem azért, mert valaki 24 órán át mosogatott. Ebben a játékban én önmagamat adtam, sajnos nem volt elég. De a szerelem bármelyik nyereménynél jobb és bármivel felér."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.