Gáspár Győző kiborult édesanyja temetésén

Forrás: TV2 -
Zámbó Jimmy kiborulás temetés Gáspár Győző Győzike sírás Zámbó Krisztián Mága Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható szertartás, hófehér koporsó, sztárzenészek, sírás-rívás – így búcsúztatta elhunyt édesanyját Győzike.

Csütörtök délután végső búcsút vettek Gáspár Győző édesanyjától, Marika nénitől. Az asszonynál augusztusban diagnosztizáltak daganatos betegséget és bár az orvosok mindent megtettek a gyógyulásáért, hétfőn, szerettei körében elhunyt. A temetésen Győző és családja könnyeivel küszködve búcsúztatta az asszonyt – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Olyan önző ember voltam. Ez a tragédia megváltoztat. Gyerekként gyakran álmodtam azt, hogy meghal és le kell engedni a földbe" – mondta elcsukló hangon Győzike.

Győzike és Zsolti mindent megtettek annak érdekében, hogy édesanyjuktól a lehető legtiszteletteljesebb módon vegyenek búcsút. Mivel az édesanyjuk kedvenc előadója Zámbó Jimmy volt, amíg a gyászoló sereg megérkezett a szertartásra, Jimmy fia, Krisztián énekelte az asszony kedvenc dalait – írja a Blikk.

,,Még nem búcsúztam el, még nem. Én élni akarok!" – énekelte hangosan maga Gáspár Győző is, aki nem akarta visszatartani a könnyeit, testvérével és édesapjával együtt zokogott.

A szertartás katolikus keretek között zajlott, amelyet olykor vagy Lagzi Lajcsi trombitaszója vagy Mága Zoltán hegedűjátéka szakított meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.