Csobot Adél: "Sokat sírtam a kritikák miatt"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Csobot Adél kritika kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub kamerái előtt beszélt arról Csobot Adél, hogy volt, amikor nagyon nem viselte jól, hogy a közösségi oldalon negatív kritikát kap.

Az X-Faktor felfedezettje azóta megedződött, de azt nem tagadja, hogy anno gyakran sírt a piszkálódó megjegyzések miatt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A közösségi oldalakon előszeretettel bántanak. A verseny alatti időszak alatt kaptam a legtöbbet, nagyon sok rossz vélemény volt rólam. A környezetem megtanított arra, hogy a negatív vélemény és az építő kritika között van különbség. Voltak nagyon rossz élményeim, sírós napjaim és estéim, de megtanultam kezelni ezeket. Ma már elolvasom, aztán elengedem" – árulta el.

Sokszorosítják VV Dóri fenekét - Brazil popóra vágynak a csajokhttp://www.life.hu/bulvar/20150314-a-valovilag7-jatekosa-vv-dori-feneket-akarjak-a-lanyok.htmlEllenőriztette orvosával plasztikhátsóját VV Dóri. A playmate aggódott, hogy kerekded idomait megviselte a hosszú villalét.TV + BulvárOrigoPikáns fotózáson vett részt VV Fanni - Plasztikai műtétek sorozatát tervezihttp://www.life.hu/bulvar/20150314-pikans-fotozason-vett-reszt-a-valovilag7-jatekosa-vv-fanni-nagyobb-mellekre-vagyik-a-lany.htmlVV Fanni a minap fehérneműkben pózolt egy hazai cég katalógusfotózásán, előtte való este pedig egy plasztikai sebésznél zokogott hosszú perceken át a teste miatt. Pedig pont az alakja az, amiért nem kell szégyenkeznie. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huVendég-műsorvezető volt Szabó Zsófi - A Juventuson hallhattuk a hangjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150314-vendeg-musorvezeto-volt-szabo-zsofi-a-juventuson-hallhattuk-a-hangjat.htmlA minap a rádió műsorvezetője, Reni szabadságon volt, ezért Ákos mellé Szabó Zsófit kérték fel, hogy álljon a mikrofon mögé. A színésznő boldogan tett eleget a felkérésnek. TV + BulvárOrigoLiptai Claudia lehet a legnépszerűbb múzsa?!http://www.life.hu/bulvar/20150312-liptai-claudia-lehet-az-ev-embere-szavazason-a-legnepszerubb-muzsa.htmlIdén is megválasztja az év emberét a nyuszis magazin. A díjat azok kapják, akik kiállásuknak, habitusuknak és intelligenciájuknak köszönhetően példaképként szolgálhatnak. Ebben az évben a férfi jelöltek mellett a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák.TV + Bulvár--A Gáspár család elvesztette a motorját - Jimmyvel és Máté Péterrel búcsúztatják Győző mamájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150311-marcius-12en-temetik-el-gaspar-gyozo-edesanyjat-jimmyvel-es-mate-peterrel-bucsuztatjak.htmlNemcsak a család, de egész Nógrádmegyer gyászolja Gáspár Győző édesanyját. A virrasztáson háromszázan vettek részt, az asszonyt csütörtökön kísérik utolsó útjára. TV + Bulvár--Hatalmas botrány tört ki egy galéria megnyitóján - Gitártörő Hörcher és Indián esett egymásnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150310-hatalmas-botranyt-tort-ki-egy-galeria-megnyitojan-horcher-laszlo-es-indian-esett-egymasnak.htmlA balhé egy belvárosi galériában tört ki, a zenei világ két ismert embere hajszál híján összeverekedett. TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.