Pikáns fotózáson vett részt VV Fanni - Plasztikai műtétek sorozatát tervezi

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
plasztikai beavatkozás ValóVilág 7 mellműtét VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni a minap fehérneműben pózolt egy hazai cég katalógusfotózásán, előtte való este pedig egy plasztikai sebésznél zokogott hosszú perceken át a teste miatt. Pedig pont az alakja az, amiért nem kell szégyenkeznie. 

A villalakókat is öltöztető cég Fannit választotta vadonatúj kollekciójának bemutatására. De vajon hogyan képes valaki a testét szexi fehérneműkben reklámozni, miközben elégedetlen önmagával? - teszi fel a kérdést a Bors.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Tíz kilót híztam bent, ebből nyolcat már leadtam. A számat gimnazista koromban is meg szerettem volna műttetni, mindig vékonynak találtam. A melleimet pedig picinek. Úgy gondolom, ha egy nő önbizalmán segítenek a műtétek, akkor nyugodtan menjen el. A mellműtéttől egyelőre félek, félek, hogy meghalok. De egy-két héten belül szeretném megcsináltatni. Szeretnék a testemhez arányos
melleket, nagyon szégyellem, hogy ilyen picik. A fenekembe nem rakatok semmit, azt edzéssel is meg tudom csinálni" - mondta a napilapnak a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.