Nincs vörös szőnyeg a VV után: hakni helyett kétkezi meló

Fotó: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence -
hakni VV7 munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsa, akit a VV7 után nem várt korábbi állása a Kiskun Krónikánál, már józan ésszel gondolkodik a jövőjéről. Vajon a többi villalakó mikor látja be, hogy a pár perces hírnév által biztosított haknikból nem tud megélni? 

A korábbi széria, a VV6 szereplői is eleinte abban reménykedtek, hogy haknikból el tudják majd magukat tartani, végül kénytelenek voltak munkát vállalni. VV Iza egy benzinkúton helyezkedett el, Gyúrós Józsi egy gyárban, szalag mellett dolgozott, de nem sokáig, VV Simon fagyit árult, majd diákmunkákból próbálta eltartani magát a tanulmányai mellett, VV Laci pedig vissztért az ingatlanbizniszbe.

Fotó: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Fecó dinnyét árult, majd Angliába költözött. VV Dorka és Viki pedig az RTL Klubnál kapott szerkesztői állást. Az új sorozatban ismertté vált fiatalok még reménykednek abban, hogy zsíros haknik sora várja őket, de van, aki már belátta, ebből megélni bizony nem lehet. Az egykor tévézéssel foglalkozó VV Zsuzsa kétkezi munkát vállalt, egy pizzériában kezdett el heti három napot dolgozni. De mindemellett énekel, bár nincs hangja, és megtanult zenét mixelni, hogy azért némi haknival is kiegészítse hivatalos munkáját. A VV5 győztese, Attila három év távlatából pontosan látja a lehetőségeket és buktatókat, igaz, őt józan gondolkodása és rendkívüli taktikai képessége vezette el az ötödik széria győzelméhez.

"Amikor kijöttem, már vártak az előkészített haknilehetőségek. 26 városban voltam, akadt olyan hétvége, amikor 4 különböző városba hívtak meg. Tudtam, hogy a VV után illik körbejárni az országot, két hónapig csináltam, végül 10 helyre már nem is mentem el. Nekem elhatározásom volt, hogy nem lehet a haknizás életcél, lezártam és a saját vállalkozásomat kezdtem építeni. A mostani széria kiesőinek is próbáltam elmagyarázni, hogy a tévés szerepléssel nem lettek sztárok vagy médiaszemélyiségek.

Ha valaki elhiszi, hogy vörös szőnyegen várja a világ, az hatalmasat téved. Ráadásul VV-sként nehezebb érvényesülni annak, aki munkahelyre pályázik. A jövő valóságshow-szereplőinek azt üzenem, ha csak azért jelentkeznek a műsorba, mert azt hiszik, hogy az élet utána felkarolja őket, inkább sikítva meneküljenek. Nem vár rájuk ilyen csoda. Nincs vörös szőnyeg a VV után" - osztotta meg velünk VV Attila, a VV5 győztese, akit pár napra visszahívtak a VV7-be, hátha józan gondolataiból ragad valami a játékosokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.