Hungary's Got Talent Istenes Bence Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén. 

A Bors úgy tudja, hogy a csatorna Sebestyén Balázst és Istenes Bencét kérte fel a Got Talent műsorvezetésére. A napilap információi szerint Bence már igent is mondott, Balázs még gondolkodik az ajánlaton.

Forrás: Origo

"Erről nem mondhatok semmit, csak a csatorna adhat felvilágosítást" – mondta el Istenes Bence. "Nem nyilatkozunk még ezzel a témával kapcsolatban. Nem tudom megerősíteni az információt, ez csak pletyka" – tette hozzá Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A lap azt is kiszúrta, hogy Sebestyén Balázs a reggeli műsorában tett már utalást a felkérésre. Műsorvezetőtársainak adásban mesélte el, hogy a múlt héten behívta a főnöke megbeszélni, milyen feladatok várnak rá. Azt persze nem árulta el, melyik műsorról esett szó, hiszen a szerződése szigorúan tiltja, hogy a hivatalos bejelentés előtt bármit kikotyogjon. Balázs sok mindent szokott mérlegelni, mielőtt rábólint egy műsorra, a Morning Show-ban éppen azt emelte ki: számára egyáltalán nem mindegy, kinek az oldalán vezet műsort.

Zalatnay Sarolta: "Nem lehet, hogy visszakerüljek a börtönbe"http://www.life.hu/bulvar/20150320-zalatnay-sarolta-nem-lehetseges-hogy-visszakeruljek-a-bortonbe.htmlCini a héten első fokon egy év három hónapot kapott felfüggesztve három évre folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett csalás miatt. Egy alapítvány állítólag több részletben 1 millió kilencszázezer forintot adott neki kölcsön. Az énekesnő nem ezt az ítéletet várta, ügyvédje fellebbezett. Megkérdeztük, hogyan éli meg az ítéletet.TV + Bulvár--Gáspár Evelin megtalálta az igazit - Kiderült, mivel is foglalkozik dúsgazdag barátjahttp://www.life.hu/bulvar/20150323-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-megtalalta-az-igazit.htmlPletykaáradat indult Gáspár Győző lányáról, Evelinről és a gazdag svájci barátjáról. Győző az RTL kamerái előtt mesélt. TV + Bulvár--Nincs vörös szőnyeg a VV után: hakni helyett kétkezi meló http://www.life.hu/bulvar/20150317-hakni-helyett-ketkezi-melo-var-a-vv-jatekosaira.htmlVV Zsuzsa, akit a VV7 után nem várt korábbi állása a Kiskun Krónikánál, már józan ésszel gondolkodik a jövőjéről. Vajon a többi villalakó mikor látja be, hogy a pár perces hírnév által biztosított haknikból nem tud megélni? TV + Bulvár--Így rosszalkodik Tóth Gabi: Szállodai szobájában szórakozotthttp://www.life.hu/bulvar/20150321-toth-gabi-rosszalkodos-fotot-posztolt-egy-szegedi-szallodabol.htmlSzállodai szobájában rosszalkodik, és az ágyán felkve fotózkodik a dögös énekesnő.TV + Bulvár--Szentpéteri Csilla: "A házasságomban voltak hullámvölgyek"http://www.life.hu/bulvar/20150320-szentpeteri-csilla-zongoramuvesz-is-el-akarta-hagyni-az-orszagot.htmlCsak úgy sugárzik az életszeretet és a vitalitás Szentpéteri Csilla zongoraművésznőből, aki 18 év után is ragaszkodik a házasságához, és bár többször is megfordult a fejében, mégsem hagyta el az országot.TV + Bulvár--A milliomos VV-nyertes, Robin visszament pincérnekhttp://www.life.hu/bulvar/20150320-a-milliomos-vv-nyertese-robin-visszament-pincernek.htmlJóképű, jó kiállású srác a VV7 nyertese, VV Robin, mégsem vágyik modellkarrierre. Hamarosan milliók ütik a markát, ennek ellenére nem ölbe tett kézzel várja a mesés summa érkezését. Visszament korábbi munkahelyére pincérnek.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.