Tóth Gabi Lang Györgyi Gáspár Evelin bulvárrap Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket, és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.

Önfeledten pancsol Éden Beushttp://www.life.hu/bulvar/20150329-az-eden-hotel-jatekosa-beus-puceran-mutatta-meg-bajait.htmlAz Éden Hotel egyik legújabb lakója simán ledobja a kamerák előtt a textilt és mutatja meg testét a valóságshow nézőinek. TV + BulvárOrigoSebestyén Balázs beszólt Bochkornakhttp://www.life.hu/bulvar/20150329-sebestyen-balazs-beszolt-bochkor-gabornak-amikor-az-visszatert-a-radiozashoz-a-music-fm-re.htmlFotó: Hajdú D. András - OrigoGesztesi Károly: "Hiányzik egy nagy kéz, ami megsimogat"http://www.life.hu/bulvar/20150329-gesztesi-karoly-a-tv2-frizbijeben-adott-interjut-a-joban-rosszbanbol-valoo-tavozasarol.htmlNagy port kavart a hír, hogy Gesztesi Károlyt kiírták a TV2 sorozatából. A színész elárulta, a végére már neki is elege volt a napi sok oldal megtanulandó szövegből és főleg abból, hogy alig jutott ideje a családjára. Hozzátette, számára most az a legfontosabb. TV + BulvárOrigoVisszatér a Barátok köztbe Csomor Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150327-visszater-a-baratok-koztbe-csomor-csilla.htmlA Berényi Zsuzsát alakító színésznő nyolc évvel ezelőtt távozott a sorozatból. Azóta többször is feltűnt néhány epizódban, a jövőben azonban huzamosabb ideig találkozhatnak vele a nézők.TV + Bulvár--Varnus Xavér lesz a Heti hetes új tagjahttp://www.life.hu/bulvar/20150326-varnus-xaver-orgonamuvesz-lesz-a-heti-hetesnek-az-rtl-2-musoranak-uj-tagja.htmlÚj állandó szereplőt kap a Heti hetes produkciója a népszerű orgonaművész személyében.TV + Bulvár--Ördög Nóra: "Úgy éreztem, ennél testre szabottabb feladatot nem is kaphattam volna"http://www.life.hu/bulvar/20150324-ordog-nora-az-enek-iskolaja-kapcsan-a-tehetsegkutato-musorokrol-bezselt.htmlImádja a tehetségkutatókat vezetni, ám gyerekeit csak bizonyos keretek között engedné indulni egy ilyen műsorban Ördög Nóri. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.