10 kilót fogyott VV Fanni

Forrás:Sajtóklub/RTLII -
fogyás terhes VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán nincs is még egy olyan VV-szereplő, akiről ennyire gyakran felröppent a pletyka, hogy gyermeket vár. VV Fanni ismét cáfolja a róla terjengő hírt.  

A villában védekezés nélkül szexelő VV Fanni pocakja nemhogy gömbölyödne, inkább laposodik. A göndör hajú lány 10 kilót fogyott az elmúlt időszakban.
Nem vagyok terhes, ez már megint álhír" - fakadt ki Fanni mérgesen, ugyanis hetek óta keményen edz, hogy visszanyerje villába vonulás előtti alakját.

Forrás:Sajtóklub/RTLII

„Minden nap futni járok, reggel 6-órakor nyit Martonvásáron a park és én fél 7-kor már futom a köröket. Este ismét mozgok, akkor kardiózom. Ezenkívül teljesen kivettem a szénhidrátot az étkezésemből, és kezdem visszanyerni a régi formámat" - osztotta meg velünk Fanni, aki egyelőre közönségtalálkozókból tartja el magát. Szerelmével, a VV nyereményéről épphogy csak lecsúszott Dennisszel pedig Nyíregyházára készülnek romantikázni.
„Dennis megígérte, hogy elvisz a nyíregyházi állatkertbe, ahol még sohasem jártam. Amúgy jól megvagyunk, még mindig szerelemben élünk. Hamarosan összeköltözünk a fővárosban, ahol küzdeni fogunk az álmainkért. Hamarosan jogosítványt is szeretnék szerezni" – tudtuk meg a lánytól.

VV Fanni feltöltette ajkait... http://www.life.hu/bulvar/20150326-vv-fanni-a-valo-vilag-7-szereploje-feltoltette-szajat.html A Való Világ tündérfalvija már régóta szerette volna megcsináltatni melleit és feltölteni ajkait. Most beteljesült az álma, és végre duzzadt ajkakkal csókolhatja Dennist. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu Hasi zsírjával töltötték fel VV Dóra arcát http://www.life.hu/bulvar/20150325-a-valovilag7-jatekosa-vv-dora-arcat-feltoltottek.html Megelégelte a szeme alatti sötét karikákat VV Dóri. A lány úgy döntött, feltölteti az arcát, nem is akárhogyan... TV + Bulvár -- Egy ismert zenész lányába szerelmes VV Simon http://www.life.hu/bulvar/20150324-vv-simon-czutor-zoli-lanyaba-szonjaba-szerelmes.html VV Simon végre ismét szerelmes! Választottja pedig nem más, mint egy közismert magyar zenész lánya. TV + Bulvár -- A hírnévért mindent: VV Zsuzsa ingyen is vetkőzne http://www.life.hu/bulvar/20150323-vv-zsuzsa-az-rtl-klub-valovilag7-szereploje-ingyen-vetkozne-a-hirnevert-a-palyboyban.html A ValóVilág7 szexi anyukájának legnagyobb álma, hogy a Playboyban szerepelhessen. A vagány lány ingyen is vállalná a meztelenkedést. TV + Bulvár Origo Nincs vörös szőnyeg a VV után: hakni helyett kétkezi meló http://www.life.hu/bulvar/20150317-hakni-helyett-ketkezi-melo-var-a-vv-jatekosaira.html VV Zsuzsa, akit a VV7 után nem várt korábbi állása a Kiskun Krónikánál, már józan ésszel gondolkodik a jövőjéről. Vajon a többi villalakó mikor látja be, hogy a pár perces hírnév által biztosított haknikból nem tud megélni? TV + Bulvár -- Motorost gázolt VV Seherezádé http://www.life.hu/bulvar/20150317-motorost-gazolt-vv-seherezade.html A férfi lábszártörést szenvedett, az egymilliós járgány pedig totálkárra tört. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.