színésznő Ábel Anita Liptai Claudia vallomás Szomszédok féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két színésznő, Liptai Claudia és Ábel Anita őszintén vallott barátságról, nehéz időszakokról és szakmai féltékenységről.  

Annak idején a Szomszédok című sorozatban, gimnazista korukban játszottak együtt Liptai Claudia és Ábel Anita. A színésznők most leültek, és sok év után meséltek kapcsolatukról a Best magazinban.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Anita:„Rivalizálás mindig van két színésznő vagy műsorvezető között. De Claudiában nincs irigység, ő őszintén tud örülni mások sikerének. Bevallom, bennem voltak rossz érzések, amikor épp egy nehéz szakmai periódusomat éltem" – mesélte Anita, aki hozzátette, amikor Claudiáról torz képet mutatott a bulvársajtó, őszintén megmondta neki a véleményét.

Claudia:„Nem kertelt. Elmondta, szerinte mit kellene átgondolnom. Megfogant bennem, amit mondott. Akkortájt annyi minden történt, hogy szinte beleroppantam" – mesélte Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.