VV Éva teljesen levetkőzött!

Fotó. Tibor Picture -
VV Éva vetkőzés Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életében először készültek olyan képek VV Éváról, amelyeken teljesen ledobta a ruhát. A művészi aktképeket a Life.hu-n nézheted meg először!

VV Éváról még sohasem készültek művészi aktképek, pedig az egykori villalakó kivillanó bájait itt-ott már megcsodálhattuk. Éva előszeretettel posztolt magáról pikáns képeket, de aktot még sohasem készítettek róla, pláne nem művészit. A rendkívüli fotózásról egy werkképet kitett a közösségi oldalára, nekünk meg odaadta a sorozat legjobb fotóit.

Fotó:Konkoly Tibor

"Ez volt az első hivalatos pucér sorozatom, művészi aktok készültek rólam. Egy új online magazin kért fel a fotózásra, április végén teljesen le fogok vetkőzni. A nyuszis magazin ízlésesen erotikus képeinek stílusához hasonlító sorozat készült. Négy órán át tartott a munka, a legjobb fiú barátom végig velem volt, előtte és a fotós előtt is simán levetkőztem, nem vagyok szégyenlős!" - árulta el Éva, akitől csodaszép képeket kaptunk.

Fotó:Konkoly Tibor Fotó: Tibor Picture

Fotó:Konkoly Tibor
Mádai Vivien megmutatta szülés utáni testéthttp://www.life.hu/bulvar/20150403-madai-vivien-megmutatta-szules-utani-testet-1.htmlMádai Vivien már másodszor tárulkozik ki őszintén kisfia születés után. Először részletesen beszámolt arról, hogy a kis Zénő születése maga volt a vegytiszta szenvedés, most pedig szülés utáni alakját tette közszemlére.TV + Bulvár--Ugye, nincs semmi meglepő abban, hogy pucér altesttel húsvétozik Kendall Jenner?http://www.life.hu/intim/20150406-kendall-jenner-kim-karadshian-feltestvere-pucer-altesttel-husvetozik-es-posztol.htmlA Kardashian név kötelez. Akár ez is lehetett volna a cikk címe, de az nem írta volna le oly tökéletesen Kendall Jenner húsvéti meglepetését.Intim--Miranda Kerr pucéran reklámozza a természetes bőrápolásthttp://www.life.hu/trend/20150330-miranda-kerr-modell-meztelenul-reklamozza-a-termeszetes-borapolast.htmlMiranda Kerr a természetes bőrápolás híve és még a felsőjét is ledobta, hogy felkeltse a figyelmet ennek fontosságára.TrendAFPVidám pancsolás a kádban - színes egyéniségek pucéranhttp://www.life.hu/galeria/20150331-samantha-fortenberry-provokativ-fotosorozata-kadban-furdo-meztelen-nokrol-es-ferfiakrol.htmlMindenkinek jár egy kis kikapcsolódás. Nincs is annál jobb, mint venni egy jó nagy kád meleg fürdőt, ahol nem csak a testünk lazulhat le, hanem olvasgathatunk, tervezgethetünk, énekelhetünk, ihatunk egy jó pohár bort, vagy mást, esetleg játszhatunk egyet, akár a gyerekek! A lényeg, hogy teljesen csupasz, őszinte énünk bontakozhat ki a fürdőszoba ajtaja mögött.GalériaOrigoPucéran pózolt VV Fanni - Vagy mégsem? http://www.life.hu/bulvar/20150403-egy-fehernemumarka-kerte-fel-fotozasra-vv-fannit-aki-puceran-pozolt.htmlBár szégyellősnek vallja magát, a minap mégis fehérneműmárka-cég fotózta VV Fannit.TV + Bulvár--Singh Viki kamerák előtt pucérkodotthttp://www.life.hu/bulvar/20150312-gyerekkori-pucer-fotokat-mutatott-magarol-singh-viki.htmlSingh Viki nem volt szégyellős. Pucér fotóit is megmutatta a FEM3 Café adásában.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.