Molnár Andi Dudás Miklós Harsányi Levente Cseh László játék repülés trambulin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh László, Dudás Miklós, Molnár Andrea és Harsányi Levente is birtokba vehették a világ legnagyobb szabadtéri játszóterét.

A sztárok újra gyermekké válhattak: repkedhettek, ugrálhattak a világ legnagyobb trambulinján, aztán pedig elmerülhettek a szivacstengerben.

Forrás: Jump City

„8-10 éves koromban ugráltam utoljára trambulinon, meglepő, hogy most két perc is elegendő volt ahhoz, hogy az egekbe szökjön a pulzusom. Próbáltam egy hasast ugrani a szivacsmedencébe, de én a vízhez vagyok szokva, alig tudtam kikecmeregni belőle. Nálam vagy vizes legyen a közeg, vagy szilárd, ez a puha anyag most megzavart egy kicsit" – nevetett Cseh Laci, olimpiai ezüst-és bronzérmes úszónk, aki már most úgy látja, hogy gyakran lesz a Jump City vendége.

Forrás: Jump City

Molnár Andreához táncosként már közelebb áll a trambulin, régebben még az előre- és hátra szaltóra is vállalkozott, most azonban kicsit inába szállt a bátorsága.

„Azért arra kíváncsi lennék, hogy ezen a talajon, hogy lehet egy cha-cha-chat kivitelezni. Jó pár éve azt kérték tőlem, hogy csináljak egy terpeszt a trambulinon, bár ne tettem volna... Vagy arcra estem, vagy simán le az asztalról" – mosolygott Andi.

Forrás: Jump City

Dudás Miklós, világbajnok kajakozó kétméteres magasságával nem tűnik egy félénk srácnak, ám a trambulin most mégis megijesztette.

„Régebben Csepelen edzőtáboroztunk és két edzés között átszöktünk a strandra, ahol persze jókat ugráltunk. Mindig tartottam attól, hogy a magasságom gondot fog okozni, nem bír el az asztal, vagy más baleset történik, ami egyszer sajnos be is következett. Egy oldalugrásnál sikerült rádőlnöm a jegyszedő nénire, de szerencsére mindketten sértetlenül megúsztuk a malőrt. Most kifejezetten ügyeltem arra, hogy óvjam mások és persze a saját testi épségem is" – kacsintott ki a trambulinról Miki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.