Tökéletes bikinialakot villantott Bódi Sylvi

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi -
Bódi Sylvi bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésnapja alkalmából posztolt igazi vérforraló fotót Sylvi. A kommentelők egy része szerint a szépség igazi ajándékot adott a felvétellel rajongóinak. 

"Igazán szerencsésnek érzem magam, hogy a születésem napján a világ egyik legszebb helyén egy igazi szörfparadicsomban lehetek. Térerőmentesen, távol a világ zajától békében és boldogságban, hullámokat lovagolva ünneplem ezt a napot. Egyedül a családom (a kis unokahúgommal az élen) hiányzik... Nagyon megölelném most öket. A technikának köszönhetöen hamarosan látni fogom öket a telefonom képernyöjén keresztül" - írta Sylvi a fotóhoz, amelyek posztolására - úgy tűnik - mégiscsak talált egy kis térerőt.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi

Viszlát, Éden Ádám! - Mehet a barátnője után a nagyképű játékoshttp://www.life.hu/bulvar/20150411-a-tv2-eden-hotel-cimu-musorabol-eden-adam-esett-ki.htmlNagy arccal jött be és gyorsan távozott az Éden Hotelből Ádám. Előbb barátnőjét, Melanie-t utálta ki a csapat, most pedig ő is mehetett utána... TV + Bulvár--Viszlát, Éden Ádám! - Mehet a barátnője után a nagyképű játékoshttp://www.life.hu/bulvar/20150411-a-tv2-eden-hotel-cimu-musorabol-eden-adam-esett-ki.htmlNagy arccal jött be és gyorsan távozott az Éden Hotelből Ádám. Előbb barátnőjét, Melanie-t utálta ki a csapat, most pedig ő is mehetett utána... TV + Bulvár--Az RTL Klub képernyőjén tért vissza a frissen szabadult Damu Rolandhttp://www.life.hu/bulvar/20150411-az-rtl-klub-kepernyojen-tert-vissza-damu-roland-interjut-adott-a-fokusznak.htmlPerújrafelvételt kér, Vajna Tímeával nem foglalkozik, feleségével pedig templomi esküvőt és gyerekeket tervez Damu Roland. TV + BulvárMTI/Lakatos PéterNincs vevő Gáspár Győzőék hatalmas házárahttp://www.life.hu/bulvar/20150403-nem-jelentkezik-vevo-gasparek-hires-salgotarjani-sarga-hazara.htmlÜresen áll a Győzike show egykori forgatási helyszíne, a Gáspár villa. A hatalmas ház nem kell senkinek. TV + BulvárOrigoVarnus Xavér lesz a Heti hetes új tagjahttp://www.life.hu/bulvar/20150326-varnus-xaver-orgonamuvesz-lesz-a-heti-hetesnek-az-rtl-2-musoranak-uj-tagja.htmlÚj állandó szereplőt kap a Heti hetes produkciója a népszerű orgonaművész személyében.TV + Bulvár--Ezért akart kiesni Éden Apolka - Családi dráma a háttérbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150329-edesanyja-betegsege-miatt-akart-kiesni-eden-apolka.htmlPárja, Peti megszervezte, hogy a lelki problémákkal küzdő Apolka kiessen a játékból. A lány most a TV2 kamerái előtt nyilatkozott. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.