Botrány a Louvre-ban! Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát - nem maradt következmények nélkül

festmény Mona Lisa Varga Viktor polgárpukkasztás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentek a turisták attól, amit Varga Viktor énekes művelt. Eleinte csak énekelt a világhírű festmény előtt, majd egyszer csak átugrotta a korlátot, és megcsókolta a Mona Lisát. Abban a percben megjelentek a biztonsági őrök, és kivezették Viktort, nem mindennapi tettét azonban ő maga és néhány turista is megörökítette. Ha kíváncsi vagy a polgárpukkasztó produkcióra, akkor kattints a videóra!

Viktor a TV2 Mokka című műsorának ma reggeli adásában így nyilatkozott a dologról: "Mindenre felkészültem, még arra is, hogy esetleg börtönbe zárnak, így sokkal több pénzt vittem magammal, mint egy szokványos utazásra." A műsorvezetők természetesen a miértekre is kíváncsiak voltak. Az énekes az akcióját azzal magyarázta, hogy adrenalinfüggő, így mindig keresi az olyan helyzeteket, amelyek kibillentik a komfortzónájából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.