Berki Krisztián megbántotta Mónikát

fogyás Erdélyi Mónika hízás élő adás botrány Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak Mónika önuralmán múlott, hogy nem lett komolyabb botrány a reggeli műsorban.

A Fem3 Café csatornán vezetett együtt műsort Erdélyi Mónika és Berki Krisztián. A műsor vendége egy dietetikus volt, akit arról kellett volna faggatniuk, mit kell fogyasztani ahhoz, hogy hízzunk. Ekkor Krisztián Mónikára nézett, és közölte: a műsorvezető társának már nem kell felhíznia. A kibeszélőshow egykori házigazdája, akiről nemrég mi is megírtuk, hogy tíz kilót fogyott, alig kapott levegőt. Nem is tett lakatot a szájára: jelezte kollégájának, hogy amit művel, az kritikán aluli.

"Többet nem jövök ide, ha ilyen megjegyzéseket teszel, miközben most fogytam le tíz kilót. Úgyhogy fogd vissza magad Krisztián, mert ebben a műsorban udvariasan kell viselkedni. Most egy kicsit magamhoz kell, hogy térjek, mert ezt a stílust, majdnem kimondtam, hogy milyen voltál… Ez hihetetlen. Nincs itt valaki más, akivel vezethetném a műsort?" - mondta felháborodva Mónika az élő adásban.

Az esetről készült felvételt megnézheted itt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.