műsorvezető fogyás Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika lefogyott, dögösebb, mint valaha! Az egykori műsorvezető gyönyörűbb, mint bármikor, és az önbizalom csak úgy sugárzik belőle: dögös ruhákban jár, és a mosoly sosem tűnik el az arcáról. Elárulta, minek köszönheti az új külsőt! 

Évekig téma volt a műsorvezetőnő túlsúlya, de a jelek szerint sikerült a közelmúltban leszámolnia ezzel a problémával. Mónika számos fogyókúrás módszert kipróbált az utóbbi években, hiszen nagyon dühítette, hogy nem tudta azt a formáját hozni, amiben igazán jól érezte magát.

Forrás: Erdélyi Mónika

"Boldogabb vagyok, mint valaha, nagyon jól érzem magam a bőrömben. És örülök, ha ez látszik is rajtam. Ez egy tökéletes időszak most számomra. Tavaly nyáron diplomáztam konfliktuskezelésből és párkapcsolati terápiából, az egyetemmel párhuzamosan pedig egy különleges cukrászképzést is elvégeztem. Igaz, a két dolog köszönőviszonyban sincs egymással, mégis mindkettő fontos része lett az életemnek. Habár jelenleg állandó, saját műsorom nincsen, rendszeresen hívnak továbbra is műsorvezetőnek a különböző csatornákhoz vagy akár nagyszabású eseményekre. Az, hogy egyszerre számos dolgot is csináljak, sohasem állt tőlem távol. Amikor 10 éven át a Mónika Show-t vezettem, akkor is rengeteg más projektet csináltam mellette, hiszen azt vallom, hogy egy embernek mindig több lábon kell állnia, sosem szabad egy dologra feltenni az életünket. Ezt azóta fokozottan is így gondolom, mióta édesanya lettem. Így, bár szerencsés vagyok, hiszen a munkám a hobbim is egyben, azért a rengeteg feladat mellett természetesen mindig ügyelek arra, hogy a gyermekemre és a páromra is elég időm maradjon. Szerintem ez a kiegyensúlyozott élet titka" - mesél lelkesen Mónika, aki nem adta fel a reményt, és ismét kipróbált egy "csodaszert" .

"Elhatároztam, hogy kitűzöm magam elé a nagy célt, és ezúttal el is érem. Az egyik legjobb barátnőmtől hallottam egy különleges italporról, amely gyorsan, hatékonyan és tartósan segít megszabadulni a nemkívánt kilóktól méghozzá úgy, hogy biztosítja a szervezetem számára szükséges alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat. A napi két fogyókúrás ital mellett este egy könnyű étkezést, valamint gyümölcsöket, zöldségeket is beiktattam, így egyáltalán nem éreztem úgy, hogy sanyargatnám magam, egészséges ütemben, mégis hihetetlen hatékonyan tudtam fogyni. A mozgás pedig eddig is fontos része volt az életemnek, hiszen az egészséges életmód elengedhetetlen velejárója, csupán egy kis rendszert kellett vinnem az életembe. Az eredmény pedig mínusz 10 kilogramm lett"- árulta el hihetetlen fogyásának titkát Mónika.

Ismét különös módját választotta a fogyásnak Czibi Norbihttp://www.life.hu/bulvar/20150407-czibi-norbi-rising-star-nmasodik-helyezettje-tukkel-a-hasaban-fogyokurazik.htmlCzibi Norbi két évvel megszabadult 50 kiló súlyfeleslegtől, ekkor tojásdiétával és futással sikerült elérnie az eredményt. A tojásra azóta rá sem bír nézni, így most ismét szokatlan módszerrel vágott bele a fogyókúrába.TV + Bulvár--Szorcsik Viki tűvel számolja fel a zsírpárnáithttp://www.life.hu/bulvar/20150327-szorcsik-viki-felszamolja-a-zsirparnait.htmlSzorcsik Viki nem kizárólag edzéssel tartja karban a testét. Elárulta, hogy milyen testkezelésre jár azért, hogy ne veszítse el tökéletes alakját. TV + Bulvár--Fogyókúra? Menni fog!http://www.life.hu/ez-zsir/hirdetes/20150409-fogyokura-menni-fog.htmlŐszintén és reálisan a fogyókúráról.Hirdetés--Fogyókúra egy étteremben? Kilenc tipp a "túléléshez"http://www.life.hu/drlife/20150130-az-etterem-nem-jo-terep-fogyokurahoz.htmlAz éttermekhez nem csak családi ünnepek során érdemes nagyobb tudatossággal közeledni. Nagy valószínűséggel dőlhet meg a diéta egy csajos vacsora során is, csak attól, hogy nem jó éttermet választasz.Dr. Life--A fogyás elhanyagolt kulcsa: csodadiéták helyett serkentsd az emésztésed!http://www.life.hu/ez-zsir/20150324-hasznos-tippek-az-emesztorendszerunk-helyreallitasaert.htmlMegfelelő emésztés nélkül nincs sikeres fogyókúra, ezt pedig nem árt észben tartani. Keveset eszel, de mégsem tudod ledobni a pluszkilókat? Gondold át újra, hol lehet a hiba - törekedj arra, hogy az emésztésed megfelelő legyen. Íme néhány hasznos tipp, amik segíthetnek!Ez Zsír!--Lehet még sokkal hatékonyabb a fogyás - 6 jó tanács edzés utánrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150303-6-jo-tanacs-edzes-utanra-ezekre-erdemes-figyelni.htmlHa aktívan sportolsz, és fontos számodra, hogy jó formában legyél, akkor egészen biztosan a táplálkozásra is odafigyelsz. Nem mindegy például, mikor és mit eszel az edzés után, ahogy az sem, hogy ha fogyni szeretnél. A következő 6 szabályt érdemes észben tartanod! Ez Zsír!ThinkstockSarka Kata testét akarják a nők - Levélben kérnek segítséget a fogyáshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150320-sarka-kata-rajongoi-levelben-kernek-edzestervet-etrendet-segitseget.htmlSarka Kata testére nők ezrei irigykednek. Nem csoda, hiszen rengeteget edz, keményen diétázik, egyre szépül és izmosodik. Ráadásul fitneszversenyre készül. Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.