Micsoda bomba nő lett Éden Adriból!

Forrás: Tv2, Instagram/Éden Adrienn -
fogyás Éden Adri Éden Hotel 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adri az Éden Hotel kezdete óta a súlya miatt aggódott, és ha ez nem lenne elég, szinte naponta piszkálta valamelyik fiú azzal, hogy ne egyen annyit. Ugyanakkor, mióta véget ért a műsor, bomba nővé edzette és diétázta magát. 

Amikor mérleget vittek a Hotelbe, Adri teljesen kiborult, hogy majdnem 20 kilóval nehezebb, mint Snjezana. Emellett Patrik is rendszeresen piszkálta a súlya miatt, és a többi fiú is javasolta neki a diétát. Adri ezért többször sírt is a műsorban.

Mostanra azonban minden megváltozott! Volt játékostársa, a személyi edző Milán segítségével minden súlyfeleslegtől megszabadult, és most csodálatos formában van. Íme, a bizonyíték!

Éden Adri a műsor kezdetén és most Forrás: Tv2, Instagram/Éden Adrienn
Nótár Mary rosszul lett a színpadonhttp://www.life.hu/bulvar/20150415-notar-mary-rosszul-lett-a-szinpadon.htmlAz ájulás környékezte, a szédüléstől pedig szinte nem is látott az énekesnő, amikor egy hete rosszul lett a színpadon.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huIlyen lett VV Fanni feltöltött szájahttp://www.life.hu/bulvar/20150415-vv-fanni-a-valo-vilag-7-jatekosa-igy-nez-ki-feltoltott-ajakkal.htmlA VV7 tündérfalvija nemrég feltöltette ajkait. Mostanra kialakult végleges szájformája, melyet természetesen rajongóival is megosztott. TV + Bulvár--Shygys Leventének a színpad alatt okozott örömöt egy rajongóhttp://www.life.hu/bulvar/20150415-shygys-leventenek-a-szinpad-alatt-okozott-oromet-egy-rajongo.htmlNem is olyan félénkek azok a ShyGys-fiúk, mint azt hirdették! Nagyon pikáns sztorit osztottak meg Kasza Tibivel. TV + Bulvár--Berki szerint nincs mentség a pornózásrahttp://www.life.hu/bulvar/20150415-berki-krisztian-az-eden-ejjel-musorvezetoje-szerint-nincs-mentseg-a-pornozasra.htmlBerki Krisztián elárulta, szerinte nincs mentség a pornózásra. A műsorvezető teljesen kiakadt az egyik játékos, Barbara múltján. TV + Bulvár--A Barátok közt exszereplője élvezi új munkájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150414-gyetvan-csaba-a-baratok-kozt-volt-szereploje-elvezi-uj-munkajat.htmlGyetván Csabát sokan a Barátok közt Gyurijaként ismerték meg. Azóta televíziós műsorkészítő lett, új szerepét pedig nagyon élvezi. TV + BulvárOrigoErdélyi Mónika hírből sem ismeri a lógó cicikethttp://www.life.hu/bulvar/20150414-erdelyi-monikanak-nem-log-a-melle.htmlErdélyi Mónika és Berki Krisztián a mellekről beszélgetett egy plasztikai sebésszel. Mónika elárulta, neki nincs problémája ezzel a testrészével. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.