Stohl András nem örül lánya pályaválasztásának

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
táncos Stohl András Stohl Luca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A saját életét éli Stohl András lánya, aki táncosként nemrég a legtehetségesebb magyar fiatalok közé került. Apja mégsem örül felhőtlenül Luca pályaválasztásának.

„Nem feltétlenül szeretném, hogy színész legyen, meg azt sem, hogy táncos. Mert ez egy nagyon rövid pálya, főleg az utóbbi” – mondta a színész a Borsnak. Stohl András – aki nemsokára újra visszatérhet a képernyőre – azonban hangsúlyozta, hogy Luca a saját életét éli: az ő döntése volt, hogy táncos lesz. „Apaként természetesen mindenben támogatom. Ő egy fantasztikus nő, nagyszerű teremtés, két lábon áll a földön, és amerre ő fog menni, biztosan jó irány lesz” – tette hozzá Buci.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy Lucát – aki Bozsik Yvette koreográfussal dolgozik – nemrég beválasztották a La Femme 50 tehetséges magyar fiatal programjába.

Szabó Zsófi vallomása: „30 évesen kivonulok a celebvilágból”http://www.life.hu/bulvar/20150426-szabo-zsofi-hamarosan-kivonul-a-celebvilagbol.htmlIgazán meglepő vallomást tett Szabó Zsófi: 30 éves korában búcsút mondana a bulvárnak. A bombázó színésznő szeretne egy tanyát, ahol lovakkal foglalkozhat majd és hétköznapi életet élhet.TV + Bulvár--Csoda, hogy nem zárták ki Éden Gábort a játékbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150425-eden-gabor-szexualisan-zaklatta-eden-norit.htmlÉden Gábor még csak néhány napja van játékban, de már több bicskanyitogató produkción van túl, mint bárki. Ezúttal Nórinál ment nagyon messzire. TV + Bulvár--Varga Viktor: "Féltékeny voltam, mert a virágomba lépett valaki"http://www.life.hu/bulvar/20150425-varga-viktor-cynthia-dictatorrol-beszelt.htmlElmenekült a világ elől Varga Viktor.TV + BulvárOrigoViszlát, Patrik! Kiesett az Éden focista csődörehttp://www.life.hu/bulvar/20150425-eden-patrik-az-eden-hotel-3-jatekosa.htmlNagy meglepetést hozott a pénteki párválasztó. A védettséget élvező Peti ismét meghúzta a váratlant. TV + Bulvár--Éden Gábor elmesélte, hogyan szereti a szexethttp://www.life.hu/bulvar/20150424-eden-gabor-szextitkai.htmlAz Éden új csődöre, Gábor elmesélte, hogyan szeret szeretkezni. Már csak egyetlen problémája van: éppen nincs kivel. TV + BulvárOrigoRészletes beszámoló: Így szexelt Éden Bence és Tinahttp://www.life.hu/bulvar/20150424-igy-szexelt-eden-bence-es-tina.htmlBence igazi úriember módjára elmesélte Patriknak hogy, milyen pózban és hányszor kényeztették egymást Tinával. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.