Vajna Tímea: "Az arctalan, rosszindulatú emberekkel nem tudok mit kezdeni"

Forrás: Vajna Tímea/Facebook -
műsorvezető FEM3 Andy Vajna kommentek Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége ezen a héten vendég műsorvezetőként mutatkozik be Váczi Gergő oldalán a FEM3 csatornán. A nézők pedig nagyon is kíváncsiak rá, a mérések szerint Timi első adásnapján a műsor ki­emelkedő, 6,5 százalékos nézettséget hozott a kereskedelmi célcsoportban, nyilatozta Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője.

Timinek azonban nem csupán az érdeklődéssel, de a rosszindulatú kommentekkel is szembesülnie kellett. "Ha valaki arccal és névvel vállalja, és a kritika építő jellegű, nem pedig bántás, akkor szívesen meghallgatom. Az arctalan, rosszindulatú emberekkel viszont nem tudok mit kezdeni " reagált azokra a Borsnak.

Forrás: Vajna Tímea/Facebook

"Andynek már az első adás is nagyon tetszett. Egy tanácsa volt, hogy szépen, nyugodtan beszéljek. Nagyon büszke volt rám, amikor belenézett az adásba délelőtt. Alaposan felkészültem a témákból előző este. Profi csapat vesz körül, Váczi Gergőtől a sminkes-, fodrászcsapaton át egészen a szerkesztőkig. Most testközelből látom, hogy ez egy nagyon kemény szakma" - mondta el.

Nóci: "Úgy néztem ki, mint egy rákos" - Párja egy másik nőt ejtett teherbe, miközben kö­zös babájukat várták...http://www.life.hu/bulvar/20150429-czifra-noemi-noci-vallomasa-a-multjarol-ma-konyvet-ir.htmlVolt időszak, amikor sok negatív kritikát kapott külsejére Czifra Noémi. A bájos arcú műsorvezető bevallotta, mindenki aggódott érte, de már túl van a nehézségeken. TV + BulvárOrigoAz RTL Klub szuperprodukcióra csábítja Majkát? - "Majka az egyik legprofibb műsorvezető. Nem csoda, hogy a konkurencia felfigyelt rá"http://www.life.hu/bulvar/20150429-az-rtl-klub-a-hungary-s-got-talentbe-csabitja-majkat.htmlMég mindig nem lehet tudni, ki vezeti majd az RTL Klub tehetségkutatóját, a a Hungary’s Got Talentbe. A csatorna keresi a megfelelő embert, és úgy tudni, a jelenleg TV2-s kötelékben álló Majka neve is felmerült. TV + Bulvár--Jó hír a rajongóknak! Bozsek Márk visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-bozsek-mark-visszater-a-baratok-koztbe.htmlA Fekete Szabit alakító színész tavaly júliusban döntött úgy, hogy inkább zenei karrierjére koncentrál. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKirúgott kollégáikért harcolnak a TV2 képernyőseihttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kirugott-kollegaikert-harcolnak-a-tv2-kepernyosei-karasz-robert-demcsak-zsuzsa-varkonyi-andrea-berki.htmlEgyik napról a másikra elküldték az összes fodrászt, sminkest és stylistot a TV2-től. A képernyősök volt kollégáikért petíciót írtak alá, amelyet a csatorna csatorna tulajdonosának címeztek. TV + BulvárOrigoLiptai Claudia megtörte a csendet - Gesztesi eddig eltitkolt gyerekéről beszélthttp://www.life.hu/bulvar/20150424-liptai-claudia-megtorte-a-csendet-gesztesi-karoly-eddig-eltitkolt-gyerekerol-beszelt.htmlNéhány napja, Friderikusz készülő új műsorában Gesztesi Károly bevallotta, hogy második feleségével, Nikivel megcsalta Liptai Claudiát, és az Áron nevű kisfiúnak is ő az apja. Most Claudia is megszólalt az ügyben. TV + BulvárOrigoNóci: "Elővettem a vodkát, és kiütöttem magam"http://www.life.hu/bulvar/20150416-nocit-felmentettek-ittas-vezetes-vadja-alol.htmlA ValóVilág volt műsorvezetőjét jogerősen felmentették az ittas vezetés vádja alól, és úgy tűnik, azt sem sikerül rábizonyítani, hogy az eset után megtévesztette az okmányirodát, és valótlan nyilatkozattal szerzett új vezetői engedélyt.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.