Összezárva Friderikusszal TV2 Majka Friderikusz Sándor beszólás Geszti Péter irigység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter rap szövegeit "kín-rímek tömkelegének"  nevezte, szerinte "semmi üzenetük nincs" – Friderikusz szája tátva maradt Majka kijelentésétől.

Friderikusz Sándor meglepődött, amikor Majka leszólta Geszti Péter szövegeit. A műsorvezető szerint Majka csupán irigy.

„Mi a baja Gesztivel? Nem bírja?" – szegezte a kérdést Majkának a műsorvezető. „A rapszövegekhez annyi köze van, mint amikor azt mondja Geszti, hogy mindenki műsorvezető akar lenni" – vágta rá Majka. „A Rapülők lemez maga szerint nem jó? Ugyan már!" – értetlenkedett Fridi. „Kín-rímek tömkelege. Nincs haszna annak, amit mond, semmi üzenete nincs!" – magyarázta Majka. „Ami jó, az jó! Most rajtakaptam, hogy irigy Gesztire!" – szögezte le Friderikusz.

Különleges kis tehetségek Az ének iskolájában: Az osztályelső Horváth Alexandra letthttp://www.life.hu/bulvar/20150430-kulonleges-kis-tehetsegek-a-tv2-az-enek-iskolajaban-nagy-juli-de-re-attila-luigi-nagy-bogi-varazsolt.htmlA gyermek tehetséggondozó ötödik adásában, három különc diák produkcióján akadt meg a szemünk. Az biztos, hogy a jövő amorózója, és underground énekesnői már megvannak.TV + Bulvár--Borbély Ricsi ronda pasassá változotthttp://www.life.hu/bulvar/20150430-borbely-ricsi-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-ronda-pasassa-valtozott-furcsa-maszkban-jelent-meg.htmlAz X-Faktor sármos énekese közösségi oldalán borzalmas fotót posztolt magáról. Mi történhetett?TV + Bulvár--Majka nem retteg Friderikusztólhttp://www.life.hu/bulvar/20150430-majka-rapper-a-tv2-musorvezetoje-nem-retteg-friderikusztol-aki-hamarosan-az-osszezarva.htmlAz énekes elárulta, hogy volt már egy közös estéjük, ami hajnalig tartott, és mókába, kacagásba fulladt.TV + Bulvár--Holnap búcsúzik a sorozattól a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150503-hetfon-bucsuzik-a-baratok-kozt-sztarja-az-enikot-alakito-pataki-szilvia.htmlA nézők hétfő este láthatják utoljára a képernyőn az Enikőt alakító Pataki Szilviát, aki másfél év után távozik a sorozatból.TV + BulvárRTLKLUBBulváRap: Cserpes Laura bizalma Berkiben töretlenhttp://www.life.hu/bulvar/20150503-bulvarap-hegyi-roli-berki-krisztinan-cserpes-laura-sarka-kata-karasz-robert.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + BulvárOrigoKulcsár Edina családi bulit tart anyák napjánhttp://www.life.hu/bulvar/20150428-csaladi-bulit-tart-kulcsar-edina-miss-world-hungary-anyak-napjan-a-dedivel-edesanyjaval.htmlKulcsár Edinát dédnagymamája és édesanyja nevelte fel, a mai napig ők állnak hozzá a legközelebb. A világ második legszebb lánya örökre hálás marad a két nőnek, akik mindent elkövettek, hogy Edinának valóra váljanak az álmai. Együtt ünneplik az anyák napját!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.