Való Világ 7 verekedés VV Simon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális bánásmódban volt része VV Simonnak és barátnőjének egy koncerten. A biztonságiaknak állítólag nem tetszett, hogy az egykori valóságshow-hős és a lány mezítláb táncolnak. Czutor Zoli lányát a rendőrök vitték el. 

A semmiből, hátulról támadva, a kezét kicsavarva dobták ki egy debreceni szórakozóhelyről VV Simont és barátnőjét, vagyis Czutor Zoltán lányát, Szonját. A bolondos fiúnak állítása szerint majdnem a karját törték, testét kék-zöld foltok borítják - írja a Bors.

Forrás: Facebook/VVSimon

"Tegnap a Parno Graszt koncertről kirángattak engem és a barátnőmet, mert három embert zavart, hogy mezítláb táncolunk. A biztonságiak finoman kitessékeltek: majdnem eltörték a karomat, majd az egyik fel is képelt. A barátnőmet bevitték az általunk kihívott rendőrök. A tulajdonosnő vérmesen garázdaságra hivatkozva fenyegetett bennünket, és hogy nem szeretne többet látni ott, és kártérítési perrel fenyegetőzött" – számolt be a brutális esetről a Facebook-oldalán Simon, akiről egy másik, ott szórakozó vendég készítette a képeket.

Forrás: Facebook/VVSimon

A lányt a rendőrségen Simon állítása szerint levetkőztették, drogok után kutatva mindenét átvizsgálták. Mikor nem találtak nála semmit, hazavitték, útközben még Simont is felvették a kórházban, ahol látleletet is vetetett. Simon fel akarta jelenteni a brutális biztonságiakat, de elmondása szerint a rend őrei megfenyegették, hogy ha ezt megteszi, a barátnőjét visszaviszik a cellába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.