Polgár Kriszta pocakja nem csak a baba miatt nő !

műtét baba Polgár Kriszta ciszta pocak csipke várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Kriszta nagyon boldog, hogy második gyermekét várja, de örömébe egy kis üröm is vegyül. Már másodszor került veszélybe kisbabája, és kiderült, hogy szülés után meg kell műttetnie magát.

Polgár Kriszta ismét lecsúszott le a Miss Balatonról versenyről. Kétszer indult, mint versenyző, az idén pedig a lányok felkészítésébe kapott volna szerepet, úgy, mint tavaly. Hatalmas pocakja miatt ez nem jön össze! Édes terhe egyre nagyobb, és ez egyre több akadályt gördít az életébe. Megakadályozza az aktív munkában, és sajnos nem csak a baba miatt nővekszik.

Forrás: Red Lemon

"2003-ban Sándor Orsi után, és 10 évvel ezelőtt, 2005 –-ben pedig Gombosi Adrienn után lettem a második a szépségversenyen. Tavaly a trénerek egyike voltam, a lányokat készítettem fel a nagy megmérettetésre, tanítottam kommunikációra. Most is szívesen vállaltam a feladatot, de akárhogyan is próbáltunk sakkozni, nem tudnám végigvinni az egészet, pedig még csak a terhességem 29 hetében járok. Jelenleg a háttérből veszek részt a munkálatokban, és ez azért is megfelelő számomra, mert ismét veszélyeztetett terhes lettem, feküdnöm kellene. Remélem, a baba 37. hétig bent marad" - kezdett bel Krisztina,aki első kisfiával is hasonló cipőben járt.

"Próbálom elkerülni a kórházat, ugyanis ismét idejekorán nyílik a méhszájam, sokat kellene feküdnöm. De más okom is van az aggodalomra. A babával együtt nő a cisztám a bal petefészkemben, már 13 cm-es. Mindig voltak cisztás problémáim, víz alapúak, sohasem tűntek el, de eddig nem kellett kivenni. Most viszont jobbnak érzem, ha a szülés után pár héttel megszabadulok örökre tőle, ha nem akarok rendszeresen ellenőrzésre járni. Ettől azért kicsit tartok".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.