Lefárasztották éjszaka a magyar lányok a Forma–1-es pilótákat

Forrás: AFP/Mark Ralston -
pilóta magyar Forma-1 lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak egy városi legenda, hogy a gyönyörű magyar lányoknak a Forma–1-es pilóták is nagy rajongói. A hamarosan boltokba kerülő, A láthatatlan légiós című könyvből ez világosan kiderül!

"Este elindultunk az F1-pilótákkal bele a nagy magyar éjszakába, persze a legszebb modell lányok társaságában. (...) A szponzor cigigyár minden verseny alkalmából adott egy tisztes fogadást a Gundelben, mert drágább helyet nem sikerült találni. Az aztán rendben volt. Még a sokat látott Forma–1-esek, akiket az egész világon kényeztetnek, ők is elégedetten csettintettek, hogy ez igen. Különösen, amikor belibbentek a gyönyörű magyar lányok. (...)

Forrás: AFP/Mark Ralston

A mi topmodelljeink nemcsak szépek, de kedvesek és hálásak is, ha sejtitek, mire gondolok.

Azért ahhoz, hogy megértsék egymást a felek, én is kellettem, legalábbis kezdetben. Lement a hivatalos program libamájjal és tokajival, ahogy kell. Kérdezgettem a hölgyeket, hogy van-e tervük az est hátralévő részére. Akadt. Azt találták ki, hogy menjünk el az akkori legdivatosabb diszkóba, a Fortunába. Talán még emlékeztek rá, ott volt a Várban. A pilótákat nem kellett különösebben kapacitálni. Hú, de gyönyörű lányokkal feszítettünk (...)

New York, 2014 Szeptember, Formula 1 After party Forrás: AFP/Brad Barket

Csak aztán hamar reggel lett, délelőtt 11-kor meg kezdődött az első szabadedzés, én kissé viharverten érkeztem. És ahogy elnéztem a velünk bulizó pilótákat, olyan nagyon tőlük sem kellett megkérdeznem, hogyan telt az éjszakájuk. De nyugi, profikról beszélünk, tudták, meddig mehetnek el, és mikortól kell már teljes erővel az autókra koncentrálni a lányok helyett. (...) Azért egy tolmácsnak észnél kell lennie. Mert ugyan ez egy csillogó világ, luxussal kibélelve, de ettől még rémisztően nagy a hajtás, az egyik héten itt, a másikon már a világ túlsó felén. És mindegyik vendéglátó igyekszik kitenni magáért, nagy üzlet ez. Bár szerintem azt nem csak udvariasságból mondták, hogy Budapesten igazán szívből jövő a vendégszeretet. (...) A lányok is, a szervezők is, a város is. Nyilván nem véletlen, hogy Bernie 1986 óta nem vitte el innen a versenyt.

Ki az a Rónai Gábor?

Rónai Gábor az 1990-es évek egyik legkeresettebb kormánytolmácsa volt. Megismerkedett a rendszerváltás utáni politikai elit számos tagjával, eljutott a Pentagonba, az amerikai Külügyminisztériumba és a CIA épületébe. Dolgozott együtt Ronald Reagannel, Jimmy Carterrel, Henry Kissingerrel, Bill Clintonnal és Tom Lantossal. A zenei és sportélet világsztárjaival fogott keze, és kalauzolta őket hazánkban, meghatározó jelentőségű, nemzetközi szerződések aláírásánál működött közre. Komoly titkok tudója, akit 15-20 év eltelte után már nem kötnek titoktartási nyilatkozatok. A láthatatlan légiós címmel könyvet adott ki regényes életéről, amely június első hetében jelenik meg. Ebből szemezgettünk!

Amerikába mennek a testükből élő celeblányokhttp://www.life.hu/bulvar/20131203-amerikaban-folytatjak-a-testukbol-elo-celeblanyok-a-prostituciot.htmlMár nem Dubaj a menő, a gazdag arab város helyett Amerikába járnak a magyar celebek. A luxusprostituáltak fellegvára Las Vegas és Miami lett - írja Keleti Györgyi a napokban boltokba kerülő botránykönyvében.TV + BulvárEzt nyilatkozta Hajdú Péter a dubaji vádakról!http://www.life.hu/bulvar/20110715-hajdu-peter-a-dubaii-vadakrol.htmlVajon a Szépségkirálynő című műsorban szereplő lányok közül nyújtott valaki erotikus szolgáltatást Dubajban? Nézd meg Hajdú Péter nyilatkozatát az ügyről.TV + BulvárA szinglik időhiány miatt vásárolnak szexet: Avagy, miért járnak prostihoz a férfiak?http://www.life.hu/intim/20101111-miert-jarnak-prostihoz-a-ferfiak.htmlNincsenek szabályok, csak a saját szükségleteikre kell koncentrálniuk, és extrém dolgokat is kipróbálhatnak - így érvelnek azok a férfiak, akik rendszeresen igénybe veszik a prostituáltak szolgáltatásait. Két éve épp ez a cikk volt a kedvencetek a Life.hu-n.Intim--Hoppá! Két prosti vette el a 13 éves Curtis szüzességéthttp://www.life.hu/intim/20150520-curtis-rapper-szuzesseget-ket-prostitualt-vette-el-a-13-szuletesnapjan.htmlNem mindennapi ajándékot kapott 13. születésnapjára Curtis: a bátyja ugyanis két prostituálttal lepte meg, akiknek az volt a feladatuk, hogy letépjék a rapper "virágát". IntimOrigo"Mégiscsak egy prosti vagyok" - Így lesz valaki szende diáklányból szajhahttp://www.life.hu/intim/20120515-diaklany-vagy-prosti-foiskolarol-a-szexiparba-18.htmlNincs pontos adat arra, hogy hazánkban hány egyetemista vagy főiskolás lány vállal gyorséttermi állás vagy bébiszitteri feladatok helyett szexmunkát. A felmérések azért pontatlanok, mert a testüket áruba bocsátó hallgatók előbb-utóbb ki szeretnének szállni a szexiparból úgy, hogy korábbi pénzkereseti forrásuk titokban marad.IntimOrigoDubaj-ügy miatt hallgatják ki az Éjjel-nappal Budapest sztárjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150325-az-ejjel-nappal-budapest-zsofijat-prostitualt-per-miatt-hallgatjak-ki.htmlAz Éjjel-nappal Budapest Zsófiját alakító Kovács Dóra is érintett lehet a maratoni prostiperben. Az RTL elárulta, vajon befolyásolja-e ez a sorozat jövőjét. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.