Lefárasztották éjszaka a magyar lányok a Forma–1-es pilótákat

Forrás: AFP/Mark Ralston -
pilóta magyar Forma-1 lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak egy városi legenda, hogy a gyönyörű magyar lányoknak a Forma–1-es pilóták is nagy rajongói. A hamarosan boltokba kerülő, A láthatatlan légiós című könyvből ez világosan kiderül!

"Este elindultunk az F1-pilótákkal bele a nagy magyar éjszakába, persze a legszebb modell lányok társaságában. (...) A szponzor cigigyár minden verseny alkalmából adott egy tisztes fogadást a Gundelben, mert drágább helyet nem sikerült találni. Az aztán rendben volt. Még a sokat látott Forma–1-esek, akiket az egész világon kényeztetnek, ők is elégedetten csettintettek, hogy ez igen. Különösen, amikor belibbentek a gyönyörű magyar lányok. (...)

Forrás: AFP/Mark Ralston

A mi topmodelljeink nemcsak szépek, de kedvesek és hálásak is, ha sejtitek, mire gondolok.

Azért ahhoz, hogy megértsék egymást a felek, én is kellettem, legalábbis kezdetben. Lement a hivatalos program libamájjal és tokajival, ahogy kell. Kérdezgettem a hölgyeket, hogy van-e tervük az est hátralévő részére. Akadt. Azt találták ki, hogy menjünk el az akkori legdivatosabb diszkóba, a Fortunába. Talán még emlékeztek rá, ott volt a Várban. A pilótákat nem kellett különösebben kapacitálni. Hú, de gyönyörű lányokkal feszítettünk (...)

New York, 2014 Szeptember, Formula 1 After party Forrás: AFP/Brad Barket

Csak aztán hamar reggel lett, délelőtt 11-kor meg kezdődött az első szabadedzés, én kissé viharverten érkeztem. És ahogy elnéztem a velünk bulizó pilótákat, olyan nagyon tőlük sem kellett megkérdeznem, hogyan telt az éjszakájuk. De nyugi, profikról beszélünk, tudták, meddig mehetnek el, és mikortól kell már teljes erővel az autókra koncentrálni a lányok helyett. (...) Azért egy tolmácsnak észnél kell lennie. Mert ugyan ez egy csillogó világ, luxussal kibélelve, de ettől még rémisztően nagy a hajtás, az egyik héten itt, a másikon már a világ túlsó felén. És mindegyik vendéglátó igyekszik kitenni magáért, nagy üzlet ez. Bár szerintem azt nem csak udvariasságból mondták, hogy Budapesten igazán szívből jövő a vendégszeretet. (...) A lányok is, a szervezők is, a város is. Nyilván nem véletlen, hogy Bernie 1986 óta nem vitte el innen a versenyt.

Ki az a Rónai Gábor?

Rónai Gábor az 1990-es évek egyik legkeresettebb kormánytolmácsa volt. Megismerkedett a rendszerváltás utáni politikai elit számos tagjával, eljutott a Pentagonba, az amerikai Külügyminisztériumba és a CIA épületébe. Dolgozott együtt Ronald Reagannel, Jimmy Carterrel, Henry Kissingerrel, Bill Clintonnal és Tom Lantossal. A zenei és sportélet világsztárjaival fogott keze, és kalauzolta őket hazánkban, meghatározó jelentőségű, nemzetközi szerződések aláírásánál működött közre. Komoly titkok tudója, akit 15-20 év eltelte után már nem kötnek titoktartási nyilatkozatok. A láthatatlan légiós címmel könyvet adott ki regényes életéről, amely június első hetében jelenik meg. Ebből szemezgettünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.