Ötszázmillióból forgatná filmjét Gesztesi Károly

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
filmforgatás film Stohl András Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját tőkéjét is felhasználja majd a színész-rendező ahhoz, hogy elkészíthesse filmjét, melyben Stohl András is szerepet kap – állítólag elég magas gázsiért. 

Augusztusban már el is kezdődhetnek Gesztesi Károly akcióvígjátékának forgatásai, melyre ötszázmilliót szán a színész-rendező, és saját tőkéjét is felhasználja majd az alkotás megvalósításához – írja a Bors. Gesztesi a lap kérdésére azt is elárulta, ő állapítja meg a színészek gázsiját, Stohl Bucit pedig már meg is kérdezte, mennyire gondolt.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nálam nincs lefelé alkudozás, csak felfelé. Embereken soha nem spóroltam" – mondta, majd hozzátette, hogy a jeleneteket Sümegen és a Balaton-felvidéken forgatják, a színészeknek pedig már elintézték a hotelszobákat, ahová elhozhatják a családjukat is.

A Bors értesülései szerint egyébként Stohl András 400 ezres napi gázsit kaphat a film forgatása alatt. A lap erről a színészt is megkérdezte, ő azonban meglepetten csupán annyit mondott: "Négyszázezres gázsi? Hű, az jó! Én még nem hallottam erről".

Gesztesi Károly: „Ki kellett mondani, hogy igenis, ő az én fiam"

Színházi előadás után vártam meg este, és azon morfondíroztam, hogy két óra színpadi koncentráció és garantált nevettetés után vajon képes lesz-e visszazökkenni és együtt gondolkodni mindazon, ami mostanság vele, benne és körülötte történt... Szily Nóra interjúját Gesztesi Károllyal ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.